Atelier de vorbire în public – Secretele unei prezentări de succes

atelier de vorbire in public

Tu pe scenă, în fața unui public numeros. Toate privirile sunt îndreptate către tine și… începi să povestești. E un coșmar sau e șansa pe care o așteptai, ca să-ți faci ideile auzite? Capătă încredere în tine și formează-ți abilitățile de public speaker la Atelierul de vorbire în public organizat din 10 septembrie de Fundația Calea Victoriei.

La cele 4 întâlniri vei avea ocazia să pregătești, după o structură clară și apoi să susții, într-o atmosferă caldă și relaxată, două discursuri pe teme alese de tine.

Dacă te emoționezi ușor atunci când trebuie să faci o prezentare în fața colegilor sau colaboratorilor, dacă  simți că îți piere vocea și nu-ți mai amintești nimic din raportul pregătit conștiincios atunci când trebuie să-l prezinți în fața șefului, iar gândul de a trece prin câteva interviuri te oprește să-ți cauți un loc de muncă mai bun, îți va prinde bine acest atelier.

Cum îți alegi unghiul de abordare în funcție de public, cum sortezi informațiile, ca să îți atingi scopul și să păstrezi interesul ascultătorilor, care sunt cele trei cuvinte care nu trebuie să lipsească din discursul tău – uite doar câteva dintre lucrurile pe care le vei lămuri.

Întâlnirile au frecvență săptămânală, marțea, și se întâmplă de la 19:00 la 21:00, la sediul Fundației Calea Victoriei, pe strada C. A. Rosetti 47, et.1. Taxa de participare este de 280 de lei, iar pentru înscriere poți trimite un mesaj pe adresa contact@victoriei.ro. Succes! 🙂

Leave a reply (we review all comments)