Cu ochii pe frumusețe – Cursuri de machiaj, stil personal și istoria parfumului

cursuri stil vestimentar si machiaj

Ce cadou îți faci la început de toamnă? Răsfață-te cu un curs relaxant, dar cu informație consistentă, la Fundația Calea Victoriei! În funcție de preferințele și preocupările tale, poți învăța tips&tricks pentru un machiaj reușit, metode naturale de a face săpun, istoria parfumului și multe alte lucruri ce țin de o prezență elegantă în societate.

Uite ce găsești în meniul „modă&frumusețe”, în septembrie:

Curs practic de Machiaj (9 şi 10 septembrie), din 9 Septembrie 2019

„Machiajul trebuie să ne arate odihnite, nu mascate”, susține lectorul Valentina Bălașa Ario. La cursul ei, participantele experimentează reguli estetice şi trucuri de stil care le evidenţiază frumuseţea naturală. Fiecare cursantă în parte va primi sfaturi și sugestii adaptate la fizionomia și preferințele sale. Taxa de participare include o mică trusă de machiaj.

Atelier de Săpun natural, din 10 Septembrie 2019

Credeai că arta de a face săpun de casă a rămas undeva, departe, prin amintirile din casa bunicii? Ei bine, în 10 septembrie poți veni la un atelier la care vei urmări, pas cu pas, cum se prepară din ingrediente naturale un săpun de calitate. De la formula chimică, la detalii ce țin de imaginația și preferințele personale, afli cum poți începe să faci și tu acasă săpun.

How to be a Lady: Exerciţii de feminitate, din 18 Septembrie 2019

Cursul „How to be a lady” este un ghid care te ajută să conştientizezi paşii care pot fi parcurşi pentru a-ţi pune în valoare potenţialul de frumuseţe, fără excese sau artificii. Coafura, stilul vestimentar, culorile care ţi se potrivesc şi armonizarea lor cu machiajul sunt elementele pe care le vei analiza, pentru a afla ce anume ţi se potriveşte mai bine. Experimentezi și conștientizezi atitudinea, mersul, stilul şi elementele de imagine care aduc încrederea şi distincţia în prim-plan.

Stil vestimentar Masculin: de la garderoba de bază la moda actuală, din 16 Septembrie 2019

Acest atelier de stil vestimentar masculin oferă informaţii despre construirea garderobei de bază, armonizarea culorilor şi a texturilor și clarifică regulile de cod vestimentar potrivite cu orice situaţie. Afli ce înseamnă personalitatea stilistică şi cum adaptezi tendinţele din moda actuală la corpul și stilul tău de viață.

Istoria Parfumului: mistere, seducţie şi creatori celebri, din 18 Septembrie 2019

Unul dintre cele mai iubite accesorii, parfumul, are o poveste fascinantă. Descoperă-i farmecul și semnificațiile la cursul susținut de istoricul Monica Neațu. La cele trei întâlniri vor fi exemplificate (se vor mirosi) diverse tipuri de parfumuri pentru o mai bună înţelegere a poveştilor şi informaţiilor prezentate: condimente, plante, parfumuri, uleiuri aromate, săpunuri, pudre etc.

Toate aceste cursuri și ateliere au loc în București, la Fundația Calea Victoriei, pe str. C. A. Rosetti, la nr. 47, et. 1, aproape de Romană și Universitate.

Înscrie-te pe contact@victoriei.ro la atelierul dorit și intră pe site, ca să afli detalii despre program și taxa de participare.

Leave a reply (we review all comments)