BTLT: TAG YOUR IDEAS Robert Băjenaru x CLEVER @ Control Club

BTLT: TAG YOUR IDEAS: Robert Băjenaru x CLEVER @ Control Club

BTLT: TAG YOUR IDEAS: Robert Băjenaru x CLEVER @ Control Club

Lunea trecută, pe 19 August, am fost în Control la a doua ediție a Tag your ideas. Evenimentul functionează sub motto-ul “When eco meets urban art”. Artistul invitat luna aceasta de către curatorul Eugen Rădescu este Robert Băjenaru.

TAG YOUR IDEAS este o nouă platformă de comunicare vizuală a orașului, ce completează nevoia de susținere a unui manifest artistic care ne înfrumusețează existența. În fiecare lună, un nou artist va reinterpreta peretele-panou din curtea interioară a clubului Control.

Evenimentul a început la ora opt, moment în care clubul Control s-a transformat într-un spațiu expozițional. Artistul multidisciplinar Robert Băjenaru lucrează, în acest caz, cu obiecte din materiale ecologice, reciclabile. Instalația atrage atentia și prin faptul că artistul a folosit culori foarte saturate. Pe unul din obiecte se poate observa simbolul universal pentru reciclare.

În prima parte a evenimentului, participanții au putut interacționa cu artistul și lucrarea sa. La un moment dat, a avut loc o discuție despre eveniment între artist, curator și profesor, Raluca Oancea, care ne-a prezentat artistul și a analizat lucrarea de pe peretele-panou din curtea clubului Control. După acest moment, petrecerea a continuat alături de Eddie Lanzat & Nek. Lucrarea lui Robert va putea fi vizitată până pe 15 Septembrie la Control Club.

Robert Băjenaru este un artist care trăiește și lucrează în București sau oriunde se simte inspirat. Este membru al grupului de artă Time Based Art din 2015 și a co-fondat recent artist-run space-ul Cazul101 care are ca obiectiv principal prezentarea și promovarea tinerilor artiști.

Mesajul artistic completează misiunea brandului Clever de a spori calitatea vieții cetățenilor și a eficientiza mobilitatea, cu grijă față de problema traficului urban și a poluării, folosind și local și la nivel internațional din ce în ce mai multe tehnolgii eco-friendly.

Pentru mai multe informații despre TAG YOUR IDEAS citiți Robert Băjenaru x CLEVER, ANDREEA CHIRICĂ x CLEVER și vizitați paginile de instagram: TAG YOUR IDEAS, cazul 101.

Foto, video: © feeder.roPetre Ghiocel (VJ VLC)
Been there liked that feeder reviews icon

1 thought on “BTLT: TAG YOUR IDEAS Robert Băjenaru x CLEVER @ Control Club”

  1. Pingback: • BTLT: TAG YOUR IDEAS x Claudia Brăileanu •

Leave a reply (we review all comments)