Early Bird – 15% REDUCERE la cursuri de design, actorie, istoria religiilor, desen și networking

cursuri bucuresti

Anul acesta, septembrie va fi luna ta preferată! Și știi de ce? Pentru că te întâmpină cu o mulțime de noutăți culturale și aduce în oraș plusul de energie de care ai nevoie după o vară călduroasă. La Fundația Calea Victoriei, dăm Refresh și te așteptăm nu doar cu ateliere și cursuri noi, ci și cu o reducere consistentă. Chiar așa! Ai 15% reducere la orice curs din luna septembrie, dacă faci plata în perioada 19-26 august.

Blogging, artă contemporană, ilustrație florală, nutriție, istoria parfumului și networking sunt cursuri care îți schimbă perspectiva sau te provoacă să descoperi bucurii noi.

Dacă ești bun vorbitor de limba engleză, te încurajăm să încerci și unul dintre cursurile ținute de Simon Bell, Robin Wildt Hansen sau Dana Tudose-Tianu. De la ei afli cum se construiește un logo de succes, cum se savurează un sonet de Shakespeare în secolul XXI și cum să mediezi un conflict. Mai mult, ai șansa să cunoști oameni interesanți, pe care altfel poate că nu i-ai descoperi într-un oraș atât de aglomerat ca Bucureștiul.

Citește ce cursuri ți-am pregătit pentru septembrie, înscrie-te pe contact@victoriei.ro și nu uita de Early Bird: ai 15% reducere doar din 19 până pe 26 august.

Săptămâna 2 – 8 septembrie:

Săptămâna 9 – 15 septembrie:

Săptămâna 16 – 22 septembrie:

Săptămâna 23 – 29 septembrie:

Săptămâna 30 septembrie – 6 octombrie:

Toate cursurile au loc la sediul fundației: str. C. A. Rosetti 47, et. 1, aproape de Romană și Universitate. Te poți înscrie pe contact@victoriei.ro.

Oferta este valabilă doar pentru cursurile din această listă, achitate în perioada 19 – 26 august. Reducerea se aplică la costul întreg al cursului şi nu se cumulează cu alte promoţii sau beneficii. Locurile sunt limitate. Oferta este valabilă numai pentru persoane fizice.

 

Ilustrație de Jozsef Vass

2 thoughts on “Early Bird – 15% REDUCERE la cursuri de design, actorie, istoria religiilor, desen și networking”

  1. Pingback: Curs de comunicare eficientă şi tehnici NLP • Feeder.ro

  2. Pingback: Early Bird – 15% REDUCERE la cursuri de Storytelling, Desen, Fotografie și Bune maniere

Leave a reply (we review all comments)