Şcoală de vară: Fotografie urbană pentru începători

curs de fotografie urbana incepatori

Ești explorator urban declarat? Fă-ți un upgrade vara asta și vino să înveți secretele fotografiei urbane de la Valentin Boboc, fotograf și lector cu ani de experiență în predarea acestei arte. Şcoala de vară: Fotografie urbană pentru începători, organizată în perioada 19-23 august de Fundația Calea Victoriei, este foarte potrivită pentru tine dacă vrei să înțelegi mai bine cum funcționează camera foto pe care o folosești.

Cum și când compensezi expunerea, ce este balansul de alb, care sunt regulile de compoziție de la care poți porni și de ce e important să le cunoști chiar dacă ești o persoană deosebit de creativă – iată doar câteva dintre lucrurile pe care le vei afla la acest curs de fotografie pentru începători.

Primești în plus informații despre felurile de încadrare a unei imagini, despre cromatică, tipuri de lumină. „Ceea ce știu transmit cu dragă inimă. Într-un fel, ajut la dezvoltarea educaţiei vizuale a ce lor din jurul meu, ceea ce îmi place foarte mult.”, spune lectorul cursului.

Pentru că teoria trebuie totdeauna susținută de practică, împreună cu lectorul și colegii de grupă vei ieși „pe teren”, să aplici ce ai învățat. Vei face fotografii pe care apoi le vei analiza împreună cu lectorul, ca să vezi ce și cum poți îmbunătăți.

Cele cinci întâlniri au loc zilnic, din 19 până în 23 august, de la 19.00, la sediul Fundației Calea Victoriei – str. C. A. Rosetti 47, et. 1, aproape de Romană și Universitate. Ca să participi la curs trebuie să faci înscrierea pe contact@victoriei.ro și să achiți taxa de participare menționată pe site.

Leave a reply (we review all comments)