Școli de vară 2019 – ultimele locuri la cursuri de scriere creativă, teatru, fotografie și mindfulness pentru adolescenți

școli de vară pentru adolescenti

Ce le place adolescenților? N-ai să crezi, dar le place să vină la cursuri în vacanță. Cursuri care sunt despre ei, prezentate interactiv și pe înțeles. Așa că școlile de vară organizate de Fundația Calea Victoriei în acest sezon au început cu sala plină.

Cele mai căutate subiecte de cursuri pentru adolescenți au fost „cum îmi găsesc vocația”, vorbire în public în limba engleză, dezvoltare personală prin teatru și fotografie. Toate aceste cursuri vor fi reluate în luna august și la început de septembrie, ba chiar vei găsi în program câteva noutăți, cum ar fi cursul de scriere creativă.

Școlile de vară pentru adolescenți au între 4 și 5 întâlniri și se desfășoară zilnic, de la 16.30 la 18.00. Sediul Fundației Calea Victoriei se află în centrul Bucureștiului, aproape de Piața Romană și Universitate, pe strada C. A. Rosetti, la numărul 47, et. 1.

Cursurile sunt ținute de lectori tineri, bine pregătiți și pasionați de domeniul pe care-l predau. Felul de predare, relaxat și prietenos, urmărește mai ales formarea şi antrenarea gândirii critice, stimularea curiozităţii şi a iniţiativei personale.

Înscrierile se fac pe contact@victoriei.ro, uite și programul următoarelor săptămâni:

 Atelier de SCRIERE CREATIVĂ PENTRU ADOLESCENŢI (5 – 9 August), cu Alice Teodorescu

Atelier de MINDFULNESS PENTRU ADOLESCENŢI (19-23 August), cu Mihaela Mîndreci

CUM ÎMI GĂSESC VOCAŢIA? Atelier pentru liceeni (19 – 23 August), cu Alice Cornea

The (SUPER)POWERS OF A PUBLIC SPEAKER – ENGLISH WORKSHOP for teens (19-23rd August),with Anca Remeta

Atelier de DEZVOLTARE PERSONALĂ PRIN TEATRU pentru liceeni (26-30 August), cu Antonia Din

Şcoală de vară de FOTOGRAFIE PENTRU LICEENI (26-30 August), cu Mirela Bichigeanu

How to… IELTS? Interactive workshop in English (2-5 Septembrie), cu Anca Remeta

ilustrație de Diana Barbu

Leave a reply (we review all comments)