Tu cât poluezi pe net?, te întreabă IDEO IDEIS

Tu cât poluezi pe net?, te întreabă IDEO IDEIS

Tu cât poluezi pe net?, te întreabă IDEO IDEIS

La a 14-a ediție de IDEO IDEIS ne-am înhămat la o temă grea: responsabilitatea. Adolescenții din România sunt nativi digital și petrec mult timp pe rețelele de social media, motiv pentru care campania de anul acesta se referă în mod specific la responsabilitatea online, care îi privește în mod direct pe aceștia.

Am provocat adolescenți din comunitatea IDEO IDEIS să se filmeze vorbind despre comportamentele online care li se par nocive. Adolescenții au invocat trolling-ul, comentariile negative (bullying sau hate speech) și ipocrizia de a te prezenta altfel în mediul online decât ești în realitate, sau de a adera unor cauze pe care nu le susții decât virtual.

VEZI CLIPUL CAMPANIEI „Tu cât poluezi pe net?” 

Tema festivalului urmează să fie dezbătută în atelierele și întâlnirile la care vor participa adolescenți din toată țara între 6-12 august, menite să-i ajute pe participanți să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare, să capete încredere în ei înșiși și să interacționeze cu tipuri de modele relevante pentru dezvoltarea lor personală și profesională.


IDEO IDEIS se desfășoară între 06 și 12 august la Alexandria. Este un festival cultural pentru comunitate și, în același timp, un eveniment dedicat procesului de educație non-formală pentru tinerii liceeni din România. 

www.ideoideis.ro

https://www.facebook.com/ideoideis/

Leave a reply (we review all comments)