English conversation workshop – Exersează-ți engleza!

Let’s speak English and have fun! Este propunerea Ancăi Remeta, lector al Workshop-ului de conversație în engleză. Timp de 4 zile, între 1-4 iulie, la Fundația Calea Victoriei te întâlnești cu oameni care își doresc același lucru ca tine: să-și perfecționeze cunoștințele de limbă engleză prin practică.

La acest atelier, ce se va ține exclusiv în engleză, vei avea ocazia să arăți ce știi și să te pregătești pentru orice fel de conversație ai avea în limba engleză. Timp de 4 seri, vei aborda subiecte care tratează cele mai utilizate structuri şi expresii de Business English. Și nu doar le vei aborda, ci le vei exersa în jocuri de rol (role plays) inspirate din situaţii reale din zona corporate. Continui cu discuții despre echilibrul dintre muncă și relaxare și tot ce ține de această parte a vieții tale.

Nu uităm nici de una dintre cele mai importante nevoi ale oamenilor, aceea de a comunica, de a se înțelege și de a sparge bariere (culturale sau lingvistice). Engleza este limba cel mai des utilizată, iar majoritatea oamenilor o folosesc atunci când vizitează o țară străină ori încheie afaceri cu parteneri din alte părți ale lumii. Conversaţia se va baza pe experienţele personale ale participanţilor, dar va folosi şi scurte filme ce vor fi vizionate în timpul întâlnirii.

Dacă vrei să exersezi limba engleză într-un mod amuzant, interactiv și deloc stresant, prin conversații libere cu o multitudine de subiecte, sub îndrumarea unui lector dedicat și cu experiență în domeniu, English conversation workshop este „the right place for you”.

English conversation workshop are loc zilnic, luni-joi, 1-4 iulie, ora 19.00 (o întâlnire durează 2h). Costul atelierului este de 240 de lei, te poți înscrie pe contact@victoriei.ro – fii rapid, sunt numai 12 locuri la curs.

Toate întâlnirile au loc la Fundația Calea Victoriei, pe str. C. A. Rosetti, la numărul 47, etajul 1, aproape de Romană și Universitate.

Leave a reply (we review all comments)