Early Bird: 15% REDUCERE la școli de vară de dicție, actorie, pictură, fotografie și dezvoltare personală

Vara asta ia-ți vacanță în fiecare săptămână! Ai școli de vară și ateliere culturale pe alese la Fundația Calea Victoriei: scriere creativă, pictură pe sticlă, istoria religiilor, fotografie, astronomie, jurnalism, dezvoltare personală și multe altele!

Bucură-te de oricare dintre ele ca de o vacanță suplimentară, cu prieteni noi, discuții haioase și schimbări de perspectivă chiar la tine în oraș. Întâlnirile au loc în fiecare seară, de la 19.00, într-o casă răcoroasă din centrul Bucureștiului, aproape de Universitate și Romană.

Și-acum vine vestea cea mai bună: ai 15% REDUCERE la orice curs din luna iulie, dacă faci plata în perioada 19-26 iunie.

Citește programul, decide când și unde vrei să evadezi și… dă un mail pe contact@victoriei.ro, ca să faci înscrierea:

Săptămâna 1 – 7 iulie:

Săptămâna 8 – 14 iulie:

Săptămâna 15 – 21 iulie:

Săptămâna 22 – 28 iulie:

Săptămâna 29 iulie – 4 august:

Toate cursurile au loc la sediul fundației: str. C. A. Rosetti 47, et. 1, aproape de Romană și Universitate. Te poți înscrie pe contact@victoriei.ro.

Oferta este valabilă doar pentru cursurile din această listă, achitate în perioada 19 – 26 iunie. Reducerea se aplică la costul întreg al cursului şi nu se cumulează cu alte promoţii sau beneficii. Locurile sunt limitate. Oferta este valabilă numai pentru persoane fizice.

Leave a reply (we review all comments)