Acuarelă, desen, design – Trei motive să ieși din casă vara asta

Acuarelă, desen, design - Trei motive să ieși din casă vara asta.

Vrei să știi dacă ai talent la desen, vrei să vezi cum e să fii designer de interior sau doar să te bucuri de frumusețea și varietatea culorilor? Știm exact unde trebuie să mergi!

Fundația Calea Victoriei are pentru tine în luna iunie trei școli de vară – cursuri cu frecvență zilnică – la care poți experimenta ce ți-am povestit. Toate întâlnirile au loc seara, de la 19.00 la 21.00, într-o casă din centrul Bucureștiului, pe strada C. A. Rosetti, nr. 47, et. 1, aproape de Romană și Universitate.

Învaţă mai multe despre puterea şi expresivitatea culorilor şi descoperă noi perspective prin care poți privi natura, la Școala de vară de Pictură în Acuarelă (10-14 iunie). Vei parcurge cinci întâlniri pline de expresivitate, culori, trăiri, pe parcursul cărora te vei familiariza cu tehnica acuarelei. Vei folosi pastel şi cărbune pentru a îmbogăţi lucrările diverse detalii şi te vei acomoda cu noţiunile de bază legate de paginare, cromatică, tipuri de tuşe, pete şi linii în culoare.

Fie că este vorba despre pictură, sculptură, grafică sau artă digitală, e necesar să știi să desenezi. Așa că vino să vezi cum îți stă în fața șevaletului la Cursul de Desen: creion, cărbune, pastel (18-21 iunie). Ce înseamnă compoziţia şi care sunt regulile compoziţionale? Cum se începe o compoziţie de natură static? La ce trebuie să fim atenţi şi mai ales cum să măsurăm astfel încât să ne educăm simţul vizual şi coordonarea mână-ochi? Sunt doar trei dintre întrebările la care vei ști să răspunzi după terminarea cursului.

Şcoala de vară de Design interior (24-28 iunie) este pentru tine dacă vrei să explorezi direcţiile stilistice istorice şi contemporane în acest domeniu. Afli care sunt principiile decorative de bază, înveți să-ți identifici stilul personal şi modalităţile prin care îți pot pune în aplicare preferinţele în propria casă. Înveți să evaluezi împărţirea spaţiului în zone funcţionale, zone de tranziţie şi zone de relaţie cu exteriorul, ca să poți armoniza conceptul propriu din mood board cu limitările date de locuințele contemporane.

Fă-ți planul și înscrie-te din timp la cursul dorit pe adresa contact [@] victoriei.ro. Nu uita să plătești taxa de participare afișată pe site, pe pagina fiecărui curs, ca să îți rezervi locul.

Leave a reply (we review all comments)