BTLT: Rampa One finisaj @ Plant Village

BTLT: Rampa One finisaj @ Plant Village

BTLT: Rampa One finisaj @ Plant Village

Într-o vineri, 10 Mai, am fost la finisajul expoziției Rampa One de la ultimul etaj al Plant Village. Am fost întâmpinați de doi din cei trei artisti care alcătuiesc grupul Rampa, John Dot S și Maria!Bălan, iar Robert OBERT a lipsit. Expoziția a cuprins atât instalații de artă, cât și grafica, linogravură, stencil sau desene murale.

RAMPA vrea sa împrumute arta stradală publicului folosind spații neconvenționale și să creeze posibilitatea de a aduce și lucrări de atelier în atenția oamenilor, să stârnească un dialog mai accesibil între creatorii de manifestări în spațiul urban și privitori sau curioși, functionând ca un sprijin pentru comunitate și legăturile care se nasc în ea.

Expoziția Rampa One a avut vernisajul pe 19 Aprilie. În timpul expoziției cei trei artiști  au avut o sesiune de live drawing. Un panou de dimensiuni mari era așezat în mijlocul spațiului de expoziție.

Timp de trei săptămâni John Dot S, Maria Bălan și Robert OBERT au lucrat împreună. Grupul Rampa ne-a oferit posibilitatea să vedem drumul pe care îl parcurge o lucrare de artă de la început până la final. În continuare vă prezentăm un timelapse din timpul în care cei trei artiști lucrau la panou și câteva fotografii de la finisaj.

Foto, video: © feeder.roPetre Ghiocel (VJ VLC)
Been there liked that feeder reviews icon

Leave a reply (we review all comments)