BTLT: Rampa One @ Plant Village

BTLT: Rampa One @ Plant Village

BTLT: Rampa One @ Plant Village

Undeva foarte aproape de Pasajul Basarab într-o vineri, 19 Aprilie am fost la Plant Village. John Dot S, Maria Bălan si Robert OBERT ne-au invitat la vernisajul expoziției de grup RAMPA ONE și în același timp la o sesiune de live drawing. Cei trei artiști au format un grup numit RAMPA care este focusat pe arta urbană sau intervenția în spațiul public.

“Ce este arta urbană și cum am ajuns să gestionăm fenomenul artistic astăzi? Ce ne aduce diferit față de celelalte forme de exprimare artistică acest gen și cât de receptivi suntem la acest tip de artă?

De cele mai multe ori, avem nevoie de un context, un sistem la care ne putem raporta și care să ne transmită mesaje sau concepte cu care ne putem identifica sau la care putem adera.”

 

RAMPA ONE

La ultimul etaj al clădirii industriale cei trei artiști desenau împreună la o lucrare de dimensiuni mari. Fiecare artist din grup și-a expus lucrările folosindu-se de spațiul disponibil, astfel am găsit lucrări în locuri neașteptate. Am putut chiar să stăm de vorbă cu cei trei care ne-au spus că au format grupul RAMPA ca o dorință de a recontextualiza ceea ce se întâmplă în stradă într-un mediu alternativ. Low Freq a asigurat partea muzicală iar Sticker Republic și Printoteca au pregătit stickere pentru eveniment.

Expoziția poate fi vizitată până pe 10 Mai, iar în anumite zile anunțate pe facebook-ul echipei RAMPA, au loc sesiuni de live drawing. Lucrarea va fi terminată în ultima zi a expoziției. În timpul petrecut acolo am înregistrat un scurt video și câteva fotografii.

În plus vă prezentăm câteva cadre cu clădirea Plant Village și alte lucrări care se găsesc în interiorul ei, dar care nu fac parte din expoziția RAMPA ONE:

Foto, video: © feeder.roPetre Ghiocel (VJ VLC)

Been there liked that feeder reviews icon

1 thought on “BTLT: Rampa One @ Plant Village”

  1. Pingback: BTLT: Rampa One finisaj @ Plant Village • Feeder.ro

Leave a reply (we review all comments)