BTLT: Globalworth District | Music edition curated by One Night Gallery

  • by
BTLT: Globalworth District | Music edition curated by One Night Gallery

BTLT: Globalworth District | Music edition curated by One Night Gallery

Undeva foarte aproape de stația de metrou Pipera, pe data de 17 Aprilie am ajuns în fața Tower 1 din Globalworth Campus. În stânga și dreapta intrării erau așezate două lumini tip moving heads care te invitau în interior.

Pentru o zi holul acestei structuri a fost transformat într-un eveniment în care arta s-a intersectat cu tehnologia, Globalworth District | Music edition. One Night Gallery a fost curatorul aceastei expoziții, cu dorința de a promova arta românească și de a crea o comunitate implicată.

Pereții și stâlpii holului au devenit simeza expoziției, unde cuscrew și Adistu au avut proiecții de video-mapping care au fost acompaniate de muzică. Deasemenea cu ajutorul unei aplicații de mobil AR (Augmented Reality) puteam explora lucrările fractalice realizate de Adistu.

A avut loc și un concert live cu Tomma Alistar și două petreceri tematice conduse de: UFe Dj Set și The Rabbit King. Tomma Alistar este proiectul solo de muzică lansat de Alexei Turcan. În muzica sa pot fi auzite sunete de jazz downtempo, coloane sonore de film sau teatru. Muzica electronica se combină cu formația de muzică clasică pentru a oferii un spectacol plin de energie.

Alte activități în cadrul expoziției au fost capsulele amenajate de Mindscape, zona în care puteau fi ascultate sunetele generate de plante și posibilitatea compunerii de muzică în virtual reality cu ajutorul echipamentului VR și a DJ VR app. Atașez câteva fotografii realizate în seara evenimentului.

Foto: © feeder.ro – Petre Ghiocel (VJ VLC)

Been there liked that feeder reviews icon

Leave a reply (we review all comments)