/\ AMURAL \/ Open Call

/ AMURAL / Open Call

/\ AMURAL \/ Open Call

Suntem simpli oameni, condamnați să rămânem prizonieri ai planului orizontal. Și totuși, dacă ceva e sigur despre specia noastră e că nu ne mulțumim cu ce ne oferă natura. Obsesia noastră e să urcăm, să creștem, să zburăm. Vrem să fim liberi pe axa Z așa cum ne plimbăm nestingheriți pe X și Y. Vrem libertate totală și pe verticală!

Dragă creator, în 2019, la a V-a ediție, AMURAL este #Elevator.

Un lift conceptual, transcendental, virtual la unele etaje, cât se poate de real la altele. Un lift care să ne ducă susjos! Pentru că asta face arta. Ne ridică. Ne duce. Ne teleportează dincolo de orizontul îngust al minții.

Dragă artist, poate elevatorul tău e fotografia, poate chitara, arta video, programarea sau poezia. Poate e tehnologie extraterestră sau e din lemn de brad. Poate fi orice, numai ridică-te! Sau scufundă-te în underground! Și odată cu tine ia-ne și pe noi. Scoate-ne din mocirla plană a cotidianului sau aruncă-ne în iadul propriei conștiințe.

Te invităm, dragă autor, în AMURAL Elevator! Pentru a aplica scrie-ne la artist@amural.ro.

/ Atenție, AV e un lift Audio-Vizual, te rugăm să fii atent la aspectul vizual al propunerilor.
// Termen 15 iulie.
/// Succes.

/\\/

 

 

Ediția anterioară (preview):

 

2 thoughts on “/\ AMURAL \/ Open Call”

  1. Pingback: Asociația Amural a fost distinsă cu Premiul pentru Activare Culturală în (Relație cu) Spațiul Public la Gala Premiilor AFCN pentru proiectul BUM Brașov Underground Museum • feeder.ro

Leave a reply (we review all comments)