Record Store Day 2019 in Bucharest

Record Store Day at MadPiano

Record Store Day 2019 – descoperă 6 locuri în București unde poți asculta muzică înregistrată pe plăci de vinil.

A treia sâmbătă din Aprilie e dedicată sunetelor granuloase și căldurii analogice inconfundabile ce răzbate din alunecarea acului pe ceară: Record Store Day.

Ideea unei zile mondiale a magazinelor de viniluri a încolțit în 2007, fiind concepută ca o modalitate de a celebra longevivul format muzical și de a răspândi cultura aparte a acestora, iar prima ediție Record Store Day a avut loc pe 19 Aprilie 2008, când Metallica a dat startul oficial la Rasputin Music în San Francisco. În această zi, toți iubitorii de discuri – fie că sunt angajați ai magazinelor, clienți sau artiști – se adună pentru a aduce un omagiu vinilului și a întări rolul magazinelor de profil independente în comunitate.

Petreceri, picnicuri, discuții cu artiștii, parade sau sesiuni de body painting, precum și release-uri speciale sau produse promoționale exclusive au devenit manifestări tradiționale ale acestui concept.

 

În România, Record Store Day a început în 2011, iar cel care a adus această sărbătoare în țara noastră a fost Cărturești. Anul acesta, Bucureștiul este reprezentat de 6 record store-uri care te invită să te pierzi în sunetele imprimate pe disc, graficile coperților, promoții și oferte. 🙂

Record Store Day at Music BoxRecord Store Day at Music Box

Saturday 13 April at 12 PM – 8 PM

 

Reduceri substanțiale de prețuri de Record Store Day 2019 la Music Box. Anul acesta de Record Store Day, Music Box face cinste muzicii de calitate cu reduceri de prețuri consistente!

Sâmbătă, 13 Aprilie 2019, poți cumpăra Vinyl-uri Second Hand de colecție, de cea mai bună calitate, cu -50% reducere* și muzică nouă pe Vinyl, CD, DVD, Blu-Ray noi, cu -15% reducere*.

Te așteptăm în magazinul nostru din Calea Floreasca 242, Vila O, București (program 12:00-20:00) și în magazinul nostru virtual (program 00:00-23:59).

Pentru a beneficia de reduceri pe site, la finalul cumpărăturilor accesați “Vezi Coșul” și introduceți codul cuponului de reduceri: rsd2019.

Vinyl-urile second hand pot fi achiziționate în magazin, sau cu comandă pe email la music.box@xnet.ro. Nu uitați să ne lăsați numele și adresa complete, nr. de telefon și lista de vinyl-uri dorite. Lista de vinyl-uri second hand poate fi accesată pe site sau aici: https://bit.ly/vinylsh. Vor beneficia de reducere comenzile primite doar pe parcursul zilei de sâmbătă, 13 aprilie 2019 (între 00:00-23:59).

*Reducerile se aplică produselor ce nu fac obiectul altor promoții, în limita stocului disponibil.

 

Location: Music Box, Calea Floreasca 242, Vila O, Bucharest

fb page.

 

Record Store Day at MadPiano

Record Store Day at MadPiano

Saturday 13 April at 12 PM – 8 PM

 

The best day of shopping for audiophiles and vinyl-lovers, Record Store Day at MadPiano is back for 2019 with a special line-up and a 10%OFF for all available vinyls in the shop.

Record Store Day is an annual event inaugurated in 2008 and held on one Saturday every April to “celebrate the culture of the independently owned record store”. The day brings together fans, artists and thousands of independent record stores across the world. The twelfth annual Record Store Day will take place on April 13, 2019, starting from 12:00 at MadPiano Record Store.

Line-up:
12:00 Lazar Cristian
14:00 Alexincase
16:00 GUSH
18:00 Mendem (teiaM & Vlad Mierlea)

*OFF10%
*Tombola with vinyls for all buyers on this day
*In addition, we are offering exclusive releases

 

Location: Manasia Hub, Stelea Spătarul 13, Bucharest, Romania, 030211

Join the fb event.

 

Record Store Day // 13 Aprilie // ALEF Espresso Bar

Record Store Day at ALEF – Espresso Bar

Saturday 13 April at 11 AM – 7 PM

 

Record Store Day pop up record shop la ALEF Espresso Bar, Calea Victoriei 102, sambata 13 aprilie 2019.

Vom avea disponibile la vanzare release-urile vinyl dedicate RSD2019 de la Universal Music Romania si Warner Music, dar si albume pe vinyl cu discount special.

Si pentru ca avem cafea si muzica, Tartelicious ne aduce cele mai delicioase tarte!

 

Location: ALEF – Espresso Bar, Calea Victoriei 100, 010091 Bucharest, Romania

Join the feeder.ro event.

 

Record Store Day at MadPiano

Record Store Day at Niche Records

Saturday 13 April at 9 AM – 10 PM

 

Vrem sa sarbatorim alaturi de voi cel mai mare eveniment international dedicat iubitorilor de muzica pe suport fizic. Va asteptam pe site dar si in magazin pentru o experienta completa Record Store Day, cu foarte multe discuri aduse special pentru aceasta ocazie.

 

Location: Niche Records, Arcusului 6A – parter, Bucharest, Romania, 031206

Join the fb event.

 

Record Store Day at Rockers Vinyl Coffee ShopRecord Store Day at Rockers Vinyl Coffee Shop

Saturday 13 April at 12 PM – 7 PM

 

Sâmbăta aceasta, pe 13 aprilie, se întâmplă la nivel global Record Store Day, un eveniment dedicat magazinelor independente de viniluri, ce sărbătorește cultura muzicală și pe cei pentru care muzica e un stil de viață! 😊

Noi, la #Rockers, vom sărbători această zi printr-un eveniment relaxat, de weekend, bazat pe networking și interacțiune între pasionați și iubitori ai muzicii!

Pe foarte scurt, punem la bătaie spațiul nostru interior și, dacă vremea e de partea noastră și curtea proprie, pentru toți cei care au discuri acasă, vechi sau noi și vor să dea un refresh propriilor colecții! 🌞

Switch, trade, troc, sau schimb, spune-i cum vrei tu, noi te așteptăm sâmbăta asta, pe 13, cu gentuța, sau cu trolerul burdușit de discuri, să ne cunoaștem, să facem schimb de idei, cunoștințe, pasiuni și, desigur, de discuri!
Dacă doriți să participați, înscrieți-vă cu un e-mail la adresa: rockers@rockershub.com 📪

Sip, listen, sing, repeat! 💛

 

Location: Rockers Vinyl Coffee Shop, Fluierului 33, Bucharest, Romania

Join the fb event.

 

Record Store Day at DOI 2019Record Store Day at DOI

Sunday 14 April at 11 AM – 7 PM

Record Store Day pop-up record shop la DOI, pe Strada Popa Nan Nr. 82, duminică 14 aprilie 2019 începând cu ora 11:00.
Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Vor fi alături de noi LIVE Unplugged: The Mono Jacks, om la lună, FiRMA, Jean Gavril și Mazdrunka. Accesul la concerte este limitat la 100 persoane. Programul concertelor va fi anunțat în curând pe pagina evenimentului.

Vom avea disponibile la vânzare lansările de vinyl dedicate RSD2019 de la Universal Music Romania și Warner Music, dar și albume pe vinyl la prețuri reduse.

Alexandru Anghel va aduce o selecție de ediții limitate din colecția personală, disponibile și ele spre achiziție.

Pure Indie Records, magazin independent de discuri din București, vin cu discuri de vinyl rare și aparatură vintage Hi-Fi din shopul lor.

Summer Well Festival prezintă un nou pachet de merchandise de festival, Designed in Bucharest, care va putea fi achiziționat pentru prima dată duminica asta de la DOI. Stăm de vorbă cu ei despre ediția 2019 a festivalului, suntem primii care purtăm noile obiecte de mechandise, ascultăm și plecăm acasă cu discuri de vinyl de la trupele prezente la festival anul acesta, dar și din ceilalți ani de festival.

Și pentru că “the Original is back”, cei de la Polaroid Originals vor imortaliza întreaga întâmplare cu niște camere foto instant Polaroid, atât vintage cât și moderne.

 

Location: DOI, Popa Nan 82

Join the fb event.

 

 

 

Pentru un tur extins al magazinelor de viniluri din capitală (și ocazia de a vă întregi colecțiile la prețuri de sărbătoare), nu uitați de Misbits, Cărturești și Rock shop.

#RecordStoreDay2019 #RecordStoreDay #RSD2019

Lists

 

Leave a reply (we review all comments)