BTLT: Comă la H’art

  • by
BTLT: Comă la H'art

BTLT (Been There Liked That): feeder.ro at Comă @ H’art

Vinerea trecută, 22 Martie am ajuns în fața unui un bloc vechi din centrul Bucureștiului. La etajul 6 avea loc vernisajul expoziției Comă la H’art gallery. Lucrările expuse în galerie sunt realizate de artistul vizual Nicolae Comănescu sau Comă pe scurt. Când am pătruns în spațiul galeriei am fost surprins de scenele prezentate de Nicolae Comănescu dar și de fundalul pe care erau așezate.

Tot în acest spațiu cu o saptămână în urmă a avut loc expoziția “Pînă aici” a artistei Anca Mureșan care a pictat direct pe pereți. Astfel de această dată la H’art am experimentat un mix între cei doi artiști. În timpul petrecut în galerie am fotografiat câteva cadre, pe care le prezint aici.

“Deși este interesat pînă la lacrimi de realitatea social-politică, Comănescu are un organ al umorului hipertrofiat și un fler artistic care nu-i permit să facă pur și simplu artă cu bătaie politică. Ar fi prea puțin.” – Dan Popescu

Nicolae Comănescu (n. 14 noiembrie 1968, Pitești) este un pictor român. Traiește și lucrează în București. În perioada 1991-1998 a fost student la Academia de Arte din București în clasa Profesorului Ion Sălișteanu. A fost membru fondator al grupului Rostopasca alături de Angela Bontaș, Dumitru Gorzo si Alina Pentac. Lucrările realizate de artist au fost expuse într-o mulțime de galerii, iar în prezent picturile sale se află în colecția permanentă din Muzeul de Artă Recentă.

Foto: © feeder.ro – Petre Ghiocel (VJ VLC)


Been there liked that feeder reviews

Leave a reply (we review all comments)