Transilvanian Brunch (preview) la Bucuresti

Transilvanian Brunch (preview) la Bucuresti

Transilvanian Brunch (preview) la Bucuresti

Pentru a împrieteni publicul din Bucuresti cu brunch-urile itinerante din Transilvania, Asociatia My Transylvania si Slow Food Sibiu aduc duminica, 31 martie, in premiera un brunch la Bucuresti.

Brunch-ul va fi consta conform tranditiei intr-un bufet cu produse locale de sezon aduse din sudul Transilvaniei.  Nu vor lipsi specialitati din porc de Bazna si Mangalita, branzeturi proaspete si vechi de oaie, capra si vaca de la familii de mici producatori.

“Transilvanian Brunch” este o inițiativă pornită în 2008 în Podișul Hârtibaciului de către 3 familii din zonă. În mod curent, brunch-urile transilvănene acoperă 3 județe: Sibiu, Brașov, Mureș și sunt concentrate exclusiv pe zona rurală.
În ultimii 12 ani Transilvanian Brunch a crescut de la 6 gazde pe sezon la 50 de gazde, locuitori permanenti ai satelor in care se organizeaza brunch-ul.

“Transilvanian Brunch” este o unealta de slow tourism care genereaza trafic turistic in zone ne-explorate si revigoreaza economia locala si cultura gastronomica la nivel regional.

“Transilvanian Brunch” (preview) la București
Acuarela – Strada Polona 40
Bilete și rezervări pe pagina www.eat-local.ro sau pe aplicația cu același nume. Detalii la telefon 0722396755.
Pret: 100 lei

Eveniment organizat de Asociatia My Transylvania împreună cu Asociația Cuimbold și 3 comunitati Slow Food din Romania: Slow Food Sibiu, Slow Food Ţara Bârsei si Slow Food Viscri.

Degustate de RADIO GUERRILLA & FEEDER.ro.
Organizat cu ajutorul: Bistro de l’Arte si Viscri 32 – White Barn and Blue House
Parteneri: Microgreens Romania si Einkorn Artisan

La 12 ani de la fondare, Brunch-ul preview din Bucuresti pastreaza traditia si este coordonat de 3 familii: Familia Cismaru din Sibiu, Familia Toader din Viscri / Bucuresti si Familia Coanta din Brasov.

Leave a reply (we review all comments)