O formație talentată de muzică electronică va concerta la București

  • by
O formaţie talentată de muzică electronică va concerta la Bucureşti

O formație talentată de muzică electronică va concerta la București

Belau își continuă turneul la Festivalul MMB

 

Belau a făcut vâlvă în viața muzicală internațională cu videoclipul Island of Promise. În decursul a doi ani formația a susținut peste 150 de concerte în 21 de țări, la festivaluri și în cluburi deopotrivă. Primul album al trupei a apărut în 2016 cu titlul The Odyssey  și a fost distins cu premiul Fonogram în categoria albumul anului în domeniul muzicii electronice. Formaţia își continuă turneul european în București, și Festivalul MMB.

Belau a apărut pe paleta internațională muzicală cu aproximativ doi ani în urmă, aducând un iz nou prin piesele dezinvolte, susținute de electronică. În lumea pusă pe note prin acest proiect proaspăt dorul de ducă și atmosfera pozitivă se întâlneşte cu bazele muzicii electronice actuale. Formaţia își propune să călăuzească auditoriul în locuri mult visate, unde ei înșiși și-ar dori să ajungă.

În decursul a doi ani Belau s-a bucurat de succes pe diferite planuri: pe mai multe portaluri a intrat în topul celor mai bune melodii și videoclipuri, au câștigat premiul special Gala videoclipurilor, una din melodiile ei a fost transmisă și de BBC Radio 1, respectiv a fost distins cu premiul Fonogram în categoria albumul anului în domeniul muzicii electronice. În perioadă formația a susținut peste 150 de concerte la cele mai importante festivaluri și cluburi din țară, precum şi în 21 de țări. Au concertat la Eurosonicon din Olanda, la SXSW din Statele Unite ale Americii, la Reeperbhan și la Untold.

Pentru toamna acestui an Belau pregăteşte apariția celui de-al doilea album al său, cuprinzând pe lângă melodiile instrumentale și câteva melodii cu invitați din străinătate. Noile melodii conturează povestea unei călătorii speciale în spațiul Caraibelor, formaţia dorind să transmită către auditoriul concertelor sale muzica acestei lumi. Turneul european al formației are startul în România, pe 21 martie urcând pe scena Festivalului MMB din București.

Leave a reply (we review all comments)