AXEL THESLEFF LANSEAZĂ „TWO WORLDS” AUDIOVISUAL EP

AXEL THESLEFF LANSEAZĂ „TWO WORLDS” AUDIOVISUAL EP

AXEL THESLEFF LANSEAZĂ „TWO WORLDS” AUDIOVISUAL EP

30.11.2019

Axel Thesleff, producătorul de muzică electronică, autorul celebrului banger Bad Karma lansează un proiect care reprezintă un nou pas în carieră sa și care le propune fanilor o experiență inedită pentru 30 de minute.

EP-ul „Two Worlds” îmbină cinci piese diferite ce ilustrează o călătorie prin psihicul uman, prezentată prin ochii a trei indivizi care încearcă să depășească obstacolele din mintea lor. Axel le transmite ascultătorilor că, pentru a-și putea atinge scopurile trebuie să se impacace cu ei  înșiși, să renunțe la ego și să își înfrunte temerile.

AKASHA – Mintea poate fi cea mai drastică închisoare. Cu toții avem dorința de a experimenta lumea din jurul nostru – să simțim, să ne mișcăm și să ne predăm simțurilor și pasiunilor noastre. Frică, anxietatea și îndoiala sunt forțele care ne împiedică să ne bucurăm cât mai mult de viețile noastre. Akasha este prinsă în capcană dintre aceste două lumi. Cea a libertății și cea a constrângerilor. Dornică să se elibereze de emoțiile îngrozitoare care o împiedică să își îndeplinească visele. Trebuie să se înțeleagă cu ea însăși pentru a se elibera.

SALOMON – Deși o persoană ar putea părea calmă în exterior, în interiorul minții sale se poate află o furtună. „Cine sunt eu?” Această este o întrebare care nu are un răspuns simplu. Suntem compuși din gânduri și voci interioare care sunt adesea contradictorii. Încercăm să înțelegem totul și să găsim pacea în mijlocul haosului, dar adesea fără nici un folos. Depresia, neliniștea și tristețea sunt forțe care ne împiedică să găsim liniștea interioară. Salomon este pierdut în mintea să și încearcă să lupte împotriva disperării din sufletul său.

ECO – Inceasca să facă diferența între cine este și cine vrea să fie. Această contradicție poate să îi mănânce treptat sinele interior și să-l conducă spre nebunie. Eco a reușit să ajungă unde își dorea insă este gol pe interior, la fel că și în cazul celor care îl înconjoară. El nu mai poate nega legătura să cu natură și se regăsește într-o fantezie a purității, frumuseții și calmului Pământului.

CASCADEDe la începutul timpului a avut loc un flux continuu de evenimente – cauză și efect. Atomii se ciocnesc unul de altul, formând molecule, materie, galaxii și planete. Noi, că organisme construite din acei atomi, facem parte din acest flux. În ce măsură sunt gândurile noastre proprii? Există o forță în spatele cortinei lumii, un dirijor al timpului?

DUNYAPurtăm cu noi ștampila identității, care definește felul în care privim lumea. Akasha, Salomon și Eco au ajuns la destinația finală. Există o forță care i-a atras și nu au de ales decât să se predea. Ei trebuie să lase în urmă identitățile lor exterioare pentru a găși lumea care se află în spatele cortinei.

Artistul și-a început carieră muzicală acum aproape 20 de ani. Pasiunea să pentru producția de muzică electronică a fost influențată de artiști precum Aphex Twin, Sigur Ross și Tel Aviv. Axel nu a fost niciodată un artist limitat de genurile muzicale și a preferat să creeze muzică care să reflecte gândurile și opiniile în unde sonore și vizuale.

Întregul material îl puteți vedea aici: https://www.youtube.com/watch?v=LboZYWi6clE&feature=youtu.be

Leave a reply (we review all comments)