Gambrinus Art Factory 2018
Reading time: 3 minutes

Muzică live, lucrări de artă, AR, VR, video-mapping, bere cu gust intens – pe scurt Art Factory 2018 care, alături de Gambrinus, transformă timp de 3 zile Uzina Faur într-un spațiu al creativității și al noilor perspective. De vineri până duminică, 34 de artiști sunt gata să-ți prezinte universul artelor vizuale reinterpretate. Tu trebuie doar să-ți descarci aplicația Art Factory, să-ți încarci bateriile și să fii gata de călătorie.
Și dacă tot vorbim de perspective noi, anul acesta, Gambrinus și Art Factory desprind arta de normele convenționale și prezintă comunitatea artiștilor printr-o aplicație care intensifică simțurile.
Pregătește-te să descoperi artiștii Art Factory, prin intermediul camerei cu realitate augmentată, dar și detalii despre program, trupe și locație. Și pentru o experiență cu un gust cât mai intens, scanează eticheta sticlei Gambrinus sau logo-ul Art Factory cu aplicația evenimentului, iar duminică, în ultima zi de festival, ia cu tine catalogul out-side-the-bottle ce conține operele tuturor artiștilor prezenți la ediția cu numărul 4.

Pssst! Și dacă te simți inspirat, Gambrinus a pregătit și un concurs ieșit din tipare: intră pe pagina lor de Facebook, găsește noi perspective folosind opțiunea AR din aplicație și înscrie în comentarii cel mai creativ cadru. Poți câștiga un aparat foto și o ilustrație semnată de Teodora Gavrilă.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2004 - 2019 feeder.ro

CONTACT US

Send us an email and we'll get back to you, asap. Thank you! ⭐️

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account