Next Big Vlogger, ediția a doua – șansa pasionaților de vlogging la un start fabulos în carieră

  • by
Next Big Vlogger, ediția a doua – șansa pasionaților de vlogging la un start fabulos în carieră

Romania’s Next Big Vlogger, competiția lansată de Coca-Cola pentru creatorii de content online, revine cu o nouă ediție. Un vlog înscris în concurs, pe nextbigvlogger.ro, e primul pas pe care trebuie să-l faci dacă vrei să ai parte de o experiență unică și o șansă de a-ți lansa cariera în online.

Până pe 19 septembrie poți intra în concurs cu un video înscris în echipa lui Mihai Alexandru HashBRomaniaIlieNoaptea TarziuAnne-Marie ChelariuIonut Rusu sau a Laurei Giurcanu. Aceștia vor fi mentorii competiției – adică antrenori pentru concurenții care vor intra în bootcamp-ul Next Big Vlogger.
Prima bătălie este cea a mentorilor, care se întrec pentru a convinge pasionații de vlogging să se înscrie în echipa lor.

După o primă selecție a clipurilor înscrise, 35 dintre ele vor fi afișate pe site-ul competiției, pentru a fi votate de public. 7 concurenți vor fi selectați pentru etapa următoare de către public și alți 7, de către mentori.

Echipele formate din mentori și câte 2 concurenți vor petrece câteva zile spectaculoase în bootcamp. Mentori și invitați surpriză vor împărtăși din experiența lor iar concurenții se vor întrece pe ei înșiși ca să ajungă în etapa următoare, dar se vor și distra împreună. La Gala Next Big Vlogger, 7 finaliști vor trăi cele mai mari emoții, până la desemnarea celui care va fi, anul acesta, Romania’s Next Big Vlogger.

Titlul vine și cu premii pe măsură: marele câștigător primește un kit profesionist de vlogging și cursuri care îi vor șlefui aptitudinile – va învăța script writing peste hotare și editare video. Coca-Cola îi oferă, totodată, șansa de a deveni influencer al brandului – o super oportunitate pentru un vlogger în ascensiune.

Și cei care își votează favoriții pe site-ul nextbigvlogger.ro pot câștiga zilnic premii: un rucsac Coca-Cola cu o boxă portabilă incorporată pe oră și o cameră DSLR pe zi. Cei care înscriu codul de sub cheița noilor doze de Coca-Cola au șansa de a vota de mai multe ori pe zi. Fie că participi la concurs sau doar votezi, se anunță o competiție care te va ține în suspans.

Leave a reply (we review all comments)