Winner: OPEN CALL Un-hidden Bucharest II

Winner: OPEN CALL Un-hidden Bucharest II

[scroll for EN]

Winner: OPEN CALL Un-hidden Bucharest II

Le mulțumim artiștilor care au răspuns noului apel deschis Un-hidden Bucharest II și celor care au participat la procesul de selecție, public și juriu deopotrivă❣️

Am pornit în căutarea unui obiect sau personaj urban remarcabil, iar acum este momentul să afli ce intervenție street art a câștigat.

Selecția publicului:

Izzy Izvne (39%, 1,533 Votes on a second count, 1,531 votes were cast during the polling period)

Izzy Izvne Open Call Un-hidden Bucharest II

DESCRIERE:
I would like to have a wall in Bucharest, I’m very interested in big walls. My style is a 3D art, I create illusions of space inside the wall, using calligraphy.”

AUTOARE: Izzy Izvne 
“My name is Inna, more known as Izzy Izvne, I’m a graffiti and street artist from Moldova since 2011. I work in my own style Space Calligraphy (link below). This year I was a participant at Meeting of Styles festival in Germany. My biggest wall (150 m sq) in the United Arab Emirates (painted this year also).”

PORTOFOLIU: Izzy Izvne facebook

 

Iată întreg clasamentul (revizuit) Un-hidden Bucharest:

  • Livi Po – Smile (38%, 1,479 Votes on a second count, 1,478 votes were cast during the polling period)
  • KSELEQOQYNQYSHY (Casele cu Ochi Închiși) – Un-hidden (6%, 243 Votes)
  • Spoitoru’1989 – Pink World (5%, 200 Votes)
  • Tudor Ciurescu (3%, 118 Votes on a second count, 112 votes were cast during the polling period)
  • Andreea Ungureanu – Bogdan Cazacincu (3%, 109 Votes)
  • Adrian Manolescu – instalație video interactivă (2%, 89 Votes)
  • John Dot S – SENS (2%, 85 Votes on a second count, 84 votes were cast during the polling period)
  • Maria ! Bălan – Anomalica – the greedy one (1%, 25 Votes)
  • Faber Studio – Un bucureștean (1%, 23 Votes)
  • Ștefan Tănase – life hacking… (1%, 20 Votes on a second count, 16 votes were cast during the polling period)

Selecția juriului:

Pisica Pătrată: Maria ! Bălan – Anomalica sau Faber Studio – Un bucureștean

IRLO: Izzy Izvne – Space Calligraphy

Revista Atelierul prin Mihaela Ion, manager cultural & curator: Lucian Niță – KSELEQOQYNQYSHY (Casele cu Ochi Închiși): Unhidden

 

Ne-au plăcut foarte mult propunerile și ar fi absolut genial dacă am putea implementa mai multe dintre ele, cu ajutorul unor parteneri vizionari.

 

Proiectul cultural Un-hidden Bucharest II continuă în 2018 cartarea a 52 de lucrări de street art bucureștene și produce 3 noi intervenții artistice, 2 ateliere pentru copii, 1 apel deschis, 1 concurs IG și 2 tururi ghidate. Un-hidden Bucharest este un proiect de regenerare urbană conceput ca o serie de intervenții artistice în spațiul public care au ca scop umanizarea orașului București și promovarea cunoașterii și explorării acestuia prin artăUn-hidden Bucharest este un proiect cultural produs de Save or Cancel prin feeder.ro, co-finanțat de AFCN.

Vizitează pagina proiectului Un-hidden Bucharest pentru a accesa noua ediție a hărții online și pentru a fi la curent cu noile activități programate.

 

Partenerii proiectului: CNDB, LenteCâtpece?DizainărUrban Collectors, Igloo, Urban Things, România Pozitivă, Revista Atelierul, Art Fashion Fair, IQool

 

*Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

Despre Save or Cancel
Din 2008, Save or Cancel este un mediu de comunicare și propagare a artelor și culturii, promovând și facilitând rolul acestora în societatea contemporană.
Programele multidisciplinare auto-inițiate de Save or Cancel au ca scop identificarea oportunităților sustenabile și adaptabile de (re)valorizare a existentului prin proiecte de arhitectură, culturale și editoriale.

parteneri un-hidden bucharest

Leave a reply (we review all comments)