APEL Deschis | Rezidența Peisaje, Arhitecturi, Antropologii Urbane

  • by
Rezidenta Peisaj,Arhitecturi, Antropologii Urbane

APEL Deschis | Rezidența Peisaje, Arhitecturi, Antropologii Urbane

Participă la rezidența-atelier „Peisaje, Arhitecturi, Antropologii Urbane”, în cadrul Academiei Internaționale de Film Cineimpact.

📌 Când: 25 August – 7 Septembrie
📌 Unde: Câmpulung Muscel, România

Candidații selectați vor participa la documentarea vizuală a peisajului cultural local având ca finalitate instalația „Peisaje, Arhitecturi, Antropologii Urbane”.
🎥 Pe parcursul atelierului vor fi implicați în toate aspectele organizării și producției de film non-ficțional.

Rezidența-atelier este începutul unui program de cercetare și punere în valoare a patrimoniului peisager, urban și arhitectural al orașului Câmpulung.

Atelierul conectează transdisciplinar specialiștii emergenți din domeniile arhitecturii, urbanismului și peisagisticii cu cei din domeniile exprimării vizuale, antropologiei și filmului.

În afara cercetărilor de teren, participanții selectați vor avea ocazia să participe la cursurile și masterclass-urile Academiei Internaționale de Film Cineimpact și să lucreze împreună cu colegii lor – regizori, operatori, antropologi vizuali – din Hong-Kong, Germania, Mexic, Elveția, Scoția, Turcia, Egipt, Olanda, România care vor realiza filme documentare în cadrul Academiei Cineimpact.

Colaborarea transdisciplinară din cadrul rezidenței-atelier „Peisaje, Arhitecturi, Antropologii Urbane” oferă:
✔️ cazare
✔️ participare gratuită la cursurile și masterclass-urile dedicate cinematografiei și antropologiei (detalii pe www.cineimpact.org)
✔️ certificate de participare
✔️ creditarea contribuțiilor creative (afiș, grafică, etc.) și de producție (asistență, coordonare) pe genericul filmelor Cineimpact
✔️ training și inspirație creativă, voie bună, foc de tabără, petreceri cu localnici

Contribuția pentru participare: 300 lei.

Arhitecții, urbaniștii și peisagiștii sau persoanele interesate de aceste domenii pot aplica cu un CV și o scrisoare de intenție la adresa contact@cineimpact.org.

⌛ DEADLINE: 18 august 2018

Detalii suplimentare despre rezindeță: cristian@atelierfba.ro
Mai multe despre CINEIMPACT: www.cineimpact.org

Leave a reply (we review all comments)