În august te invităm la degustare! Cursurile și evenimentele lunii la Fundația Calea Victoriei

scoli de vara 2018

Chiar dacă fiecare dintre noi are hobbyurile și pasiunile sale, nu ignora bucuria de a încerca ceva nou! La Fundația Calea Victoriei te așteptăm în luna august cu o varietate de cursuri și evenimente culturale din care poți alege exact ce vrei tu!

Nu te limita la cursurile de Dezvoltare personală sau la cele de Arte. Încearcă filosofia sub altă formă la Exerciții de autenticitate, descoperă înțelepciunea Poveștilor din „1001 de nopți” și abordează designul interior ca modalitate de a crea Spații fericite pentru tine și cei din jurul tău.

Degustă ce vrei tu vara asta la Fundația Calea Victoriei. Alege dintre cursurile de mai jos și înscrie-te la contact@victoriei.ro!

 

Săptămâna 6 – 12 august:

Săptămâna 13 – 19 august:

Săptămâna 20 – 26 august:

Săptămâna 27 – 31 august:

Fundația Calea Victoriei este singurul loc din București în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii printr-o diversitate mare de cursuri și evenimente culturale si interactive. De peste 10 ani inspirăm prin arte și cultură și susținem tinerii talentați. Am reușit să ducem o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale și, în timp, am devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători, artiști și traineri s-au format ca lectori.

Ne mândrim cu peste 50 000 de cursanți care au participat la proiectele noastre și cu peste 2000 de tineri care au beneficiat de burse (participare gratuită la cursurile preferate). Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături în toți acești ani: Cercul Militar Național, Grand Hotel Continental, Universitatea Națională de Muzică din București, Banca Națională a României, Teatrul Odeon și Muzeul Cotroceni.

Leave a reply (we review all comments)