BTLT: One Night Gallery Love Victor Fota

BTLT: One Night Gallery Love Victor Fota

BTLT: One Night Gallery Love Victor Fota

Marțea trecută, 3 Iulie 2018, în jurul orei douăzeci am ajuns pe strada Barbu Văcărescu la Verde stop / Halle. Aici avea loc o nouă ediție One Night Gallery, intitulată Love Victor Fota.

One Night Gallery este puntea dintre artiști și tehnologie și facilitează crearea lucrărilor de artă virtuală din România. Acestea sunt promovate în cadrul unui art show lunar, care îmbină expoziția materială cu cea virtuală. De asemenea, extensia acestor lucrări poate fi accesată de către public prin realitate augmentată și video-mapping.

Victor Fota este artist vizual, absolvent al Liceului de Arte Plastice “Nicolae Tonitza”, având licența în Istoria Artei, secția Conservarea și Restaurarea Lucrarilor de Artă de la Universitatea Națională de Arte din București.

În prezent trăiește și lucrează în București și se concentrează pe experimentarea cu picturi în ulei care ilustrează concepte și fenomene descrise de metodele științifice, combinate cu introspecție personală. Pentru picturile sale, el folosește o tehnică curată care seamănă cu vechea metodă flamandă de forme rigide și cu glazuri succesive de vopsea.

Lucrările lui Victor Fota au fost aduse la viață prin intermediul aplicației realizate în colaborare cu Aural Eye, care au augmentat și exteriorul spațiului expozițional. Vernisajul a fost acompaniat de VRTW Artist prin muzica mixată de Dj Bully, iar la after party a urmat The Rabbit King DJ Set. Vă invităm să vizionați și un scurt video înregistrat în timpul vizitei noastre la One Night Gallery Love Victor Fota.
.

Foto și video: Petre Ghiocel (VJ VLC)

Been there liked that feeder reviews icon

1 thought on “BTLT: One Night Gallery Love Victor Fota”

  1. Pingback: BTLT: Cinema / Teatrul de vară CAPITOL @ Amural [A4] Festival Vizual – Capitol

Leave a reply (we review all comments)