Găsește personajul preferat în fotografiile realizate de Cristian Vasile la East European Comic

oto Cristian Vasile la East European Comic

Descoperă o mulțime de costume și personaje emblematice în fotografiile realizate de Cristian Vasile la East European Comic

Weekendul acesta a fost unul dintre cele mai ofertante din punct de vedere al opțiunilor pentru petrecerea timpului liber. Probabil ați ajuns la unul dintre evenimentele majore care au colorat, înveselit și animat Bucureștiul. Concomitent au avut loc Noaptea muzeelor, Art Safari Bucharest, Romanian Design Week, Cartierul Creativ, Bucharest Biennale, Bucharest Technology week și East European Comic Con. Un weekend plin de evenimente culturale, abia am reușit să împărțim timpul, să ajungem la o parte dintre aceste activități recreaționale.

Cristian Vasile (IGU) a fost alături de voi la East European Comic Con să surprindă momente pe care sigur nu vreți să le uitați. Ne-am bucurat să vedem că mulți dintre ați fost proprii designeri și v-ați confecționat costumele pentru concursul de Cos Play, îmbinând ingenios multe elemente, iar rezultatele sunt pe măsură.

 

Un alt punct de atracție în cadrul East European Comic Con a fost aleea artiștilor unde a expus Serebe și Pisica Pătrată însă o mare parte dintre voi au preferat seria de conferințe, workshop-uri sau meciurile demonstative.

 

Mai multe imagini găsești pe pagina East European Comic Con

2 thoughts on “Găsește personajul preferat în fotografiile realizate de Cristian Vasile la East European Comic”

  1. Pingback: feeder sound live w/ Dan Andrei (dj set) & Serebe (live painting)

  2. Pingback: Citește un interviu intens colorat de Serebe • feeder.ro

Leave a reply (we review all comments)