Curs de fotografie urbană pentru începători

Din 25 mai, la Fundația Calea Victoriei, fotograful Valentin Boboc e gata să împartă cu tine tot ce știe despre secretele aceste arte. Cursul de fotografie urbană pentru începători este foarte potrivit pentru tine dacă vrei să înveți cum se reglează și ce înseamnă timpul de expunere, diafragma, balansul de alb și alte noțiuni tehnice. Primești în plus informații despre felurile de încadrare a unei imagini, despre cromatică, tipuri de lumină și compoziție. Mai mult, una dintre ședințe va avea loc „pe teren”, adică vei merge în expediție foto prin oraș, cu lectorul și colegii de curs.

”Ceea ce știu transmit cu dragă inimă. Într-un fel, ajut la dezvoltarea educaţiei vizuale a ce lor din jurul meu, ceea ce îmi place foarte mult.”, spune lectorul cursului

Participanţii primesc “teme” – fotografii pe care le vor aduce la ultimele două sedinţe de curs, pentru a fi analizate şi discutate.

Așa că, dacă îţi place să observi, descoperi, surprinzi colţuri neobişnuite, momente din viaţa de zi cu zi, să explorezi locuri noi sau să te joci cu alăturări noi, expresii diverse, emoţii, Valentin Boboc și colegii de curs te așteaptă să descoperiți împreună orașul prin lentila fotografică.

Cele patru întâlniri au loc în seri de vineri, de la 19.00, la sediul Fundației Calea Victoriei. Ca să participi la curs trebuie să faci înscrierea pe contact@victoriei.ro și să achiți taxa de participare menționată pe site: www.victoriei.ro.

 

Lector: Valentin Boboc

Dată începere: 25 mai, 2018, Oră curs: 19:00

Număr ateliere: 4, Tip: Practic

Cost: 280 ron (total pentru 4 întâlniri), Cost redus (studenti, pensionari): 250 ron (total pentru 4 întâlniri)

Loc: Fundația Calea Victoriei, str. C. A. Rosetti 47, et. 1; București

Leave a reply (we review all comments)