Recital de pian la Grădina Sticlarilor

Recital de pian la Grădina Sticlarilor

Recital de pian la Grădina Sticlarilor

Vineri 11 mai vom continua seria de recitaluri de pian susținute de Mădălina Pașol la Grădina Sticlarilor.

Muzica clasică este din ce în ce mai democratizată, iar capitale europene precum Berlin sau Viena o promovează prin evenimente în aer liber și spații neconvenționale – de la concerte în pădure, ateliere sau hale industriale la classical lounge în baruri sau cluburi. Astfel de acțiuni sunt menite să apropie publicul de artist și de înțelegerea muzicii, fără rigiditatea unei săli de concert sau a unei anume etichete vestimentare.

În acest spirit, pianista Mădălina Pașol, un nume deja familiar multor iubitori de muzică, lansează o serie de recitaluri de pian în spații neconvenționale din București.

Grădina Sticlarilor este a doua locație din această serie (primul concert având loc la Muzeul Colecțiilor de Artă), un spațiu ce aduce un echilibru perfect între natură și muzica spirituală a lui Bach sau reveriile copilăriei din creațiile lui Schumann.

Mădălina a organizat la Berlin, timp de 5 ani, o serie de concerte “Chopin și Șampania”, un proiect similar, în care pianiști și instrumentiști de renume internațional au fost invitați să încânte publicul cu măiestria lor.

Alături de invitații săi, pianista vă propune un regal muzical (lucrări de Bach, Beethoven, Schumann, Rahmaninov etc.), un ceai și o discuție liberă după concert, vineri 11 mai, începând cu ora 20:00, în Grădina Sticlarilor.

Program:
Bach – Toccatta în Re Minor
Gluck – Sgambati – Melodie
Beethoven – Fur Elise
Schumann – Visare
Chopin – Preludii
Rachmaninov – Preludii
Piazzolla – Oblivion, Libertango

Invitați: Carla Ungureanu, Radu Cristian 

Prețul biletelor: 50 RON
Rezervările se pot face la asociatiareflect@gmail.com, în limita locurilor disponibile. Vă rugăm să vă onorați rezervările sau să ne anunțați în cazul în care nu puteți veni.

Vă așteptăm cu drag!

Leave a reply (we review all comments)