12 idei noi-nouțe de evadare din cotidian, marca Fundația Calea Victoriei

cursuri mai

În luna mai Bucureștiul e mai dinamic ca oricând, așa că ne face și nouă poftă de acțiune. Fii pe fază și prinde cele mai proaspete cursuri lansate de Fundația Calea Victoriei. Avem pentru tine 12 subiecte noi de discuție și tot atâtea idei de evadare în Bucureștiul primăvăratic. 🙂

Din 3 și apoi din 4 mai, faci cunoștință cu două personalități marcante: la „Introducere în Diplomație”, cu diplomatul Cristian Diaconescu, iar la „Cursul despre istoria Relațiilor Umane”, cu antropologul Vintilă Mihăilescu.

Dacă mulțimea de culori și texturi din jur inspiră artistul din tine, alege unul dintre noile cursuri de pictură – „Patru zile de Suprarealism”, „Pictură în ulei” sau „Pictură pe porțelan”.

Nou-apărute în programul Fundației Calea Victoriei sunt și cursurile în engleză: „Creative Writing” și „Presentation Skills”. În sfera cursuri care te ajută în carieră se înscrie „Cursul despre Freelancing” – o ocazie bună să afli cum evoluează această comunitate în București și, mai ales, dacă ți s-ar potrivi acest fel de a lucra.

Și pasionații de arte vizuale au ceva nou de încercat la fundație: atelierul „Arte Decorative și Design în secolul XX”, care începe din 4 mai.

Pentru cei preocupați de evoluția lor spirituală, recomandăm cursul de dezvoltare personală „Cum să îți îmbunătățești stima de sine”, sau cel de filozofie: „De la Cicero la Sf. Augustin – Construcția sufletului occidental”.

Surpriza lunii mai este cursul „Cum aleg un vin bun?”, o serie de 4 întâlniri care cuprind și o parte de degustare. Așa cum îi spune și titlul, acest curs vă oferă nu doar repere teoretice pentru a alege vinul potrivit la fiecare masă, ci vă și răsfață cu degustări din cele mai savuroase vinuri.

Mai jos este lista completă a noilor cursuri din luna mai, aruncă un ochi și înscrie-te pe contact@victoriei.ro la cel care ți se potrivește mai bine.

Curs de DIPLOMAŢIE şi RELAŢII INTERNAŢIONALE, din 3 Mai, cu Cristian Diaconescu

O scurtă ISTORIE A RELAŢIILOR UMANE. Ataşamente din 4 Mai, cu Vintilă Mihăilescu

ARTE DECORATIVE şi DESIGN în secolul XX, din 4 Mai, cu Dragoş Farmazon

CUM SĂ FII un FREELANCER de succes, din 8 Mai, cu Catrinel Burghelea

Patru zile de SUPRAREALISM: CURS PICTURĂ, din 8 Mai, cu Arina Gheorghiţă

CREATIVE WRITING WORKSHOP IN ENGLISH – How to write a short story, din 10 Mai, cu Robin Wildt Hansen

Atelier de PICTURĂ ÎN ULEI, din 11 Mai, cu Maria E. Bălan

Cum sa îţi imbunătăţeşti STIMA DE SINE?, din 17 Mai, cu Alice Macrina Cornea

PRESENTATION SKILLS in ENGLISH, din 17 Mai, cu Anca Remeta

Cum aleg un vin bun? Curs şi degustare, din 18 Mai, cu Roxana Nicolaescu

Atelier de pictură pe porţelan, din 19 Mai 2018, cu Alina Alecu

De la CICERO la Sf. Augustin – Construcţia sufletului occidental, din 23 Mai, cu Mario Barangea

Toate atelierele se desfășoară la noul sediu al Fundației Calea Victoriei – Str. C. A. Rosetti 47, et. 1, București. Detalii pe www.victoriei.ro

Fundația Calea Victoriei este singurul loc din București în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii printr-o diversitate mare de cursuri și evenimente culturale si interactive. De peste 10 ani inspirăm prin arte și cultură și susținem tinerii talentați. Am reușit să ducem o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale și, în timp, am devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători, artiști și traineri s-au format ca lectori.

Ne mândrim cu peste 50 000 de cursanți care au participat la proiectele noastre și cu peste 2000 de tineri care au beneficiat de burse (participare gratuită la cursurile preferate). Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături în toți acești ani: Cercul Militar Național, Grand Hotel Continental, Universitatea Națională de Muzică din București, Banca Națională a României, Teatrul Odeon și Muzeul Cotroceni.

Leave a reply (we review all comments)