Economisește, puțin câte puțin, ca să aduni mult

Economisește, puțin câte puțin, ca să aduni mult

Indiferent că activezi într-un domeniu în care ești plătit cu un salariu ori că ai propria ta afacere sau ești un freelancer ori desfășori o activitate independentă trebuie să știi că viitorul tău încă nu este asigurat dacă nu începi cât mai rapid să faci economii. Siguranța locului de muncă este una dintre preocupările majore ale fiecăruia dintre noi, dar mulți uită că singurii care le pot asigura viitorul nu sunt angajatorii, ci chiar ei înșiși.

Învață să faci economii pentru că doar acestea îți oferă plusul acela de siguranță financiară, care îți permite să le oferi părinților lor o îngrijire mai bună la bătrânețe, copiilor tăi o educație mai aleasă și posibilitatea de a se bucura de diverse lucruri pe care ție, la vremea ta, ți-au fost refuzate din lipsă de bani.

Economiile realizate acum, la tinerețe îți pot oferi o alternativă viabilă pentru împrumuturi nebancare 2018, fiindcă vei avea banii necesari pentru a-ți satisface orice dorință fără să fie nevoie să apeleze la banii altora. Chiar dacă veniturile tale sunt mici, atât timp cât ți-ai propus să economisești 5%, 10% sau 15% din ceea ce câștigi, viitorul tău financiar începe să se contureze din ce în ce mai evident!

Pentru o viață sănătoasă financiar, economisește în fiecare zi, puțin câte puțin!

Viața ți-a oferit șansa de a obține venituri, așa că tu trebuie să profiți și să înveți să-ți asiguri încă de pe acum bătrânețile (pe ale tale, pe ale celorlalți, etc.). Banii pe care îi economisești îți permit să ai parte de un viitor mai accesibil decât al celor care nu se îngrijesc de acest aspect și care consideră că mai au la dispoziție timp suficient pentru a strânge bani.

O bună planificare financiară îți va oferi posibilitatea de a face economii la un nivel scăzut în fiecare zi, pentru că, banul lângă ban, adunat pe termen lung, o să-și sporească cantitatea. Chiar și acel mărunțiș care îți este înapoiat la cumpărăturile zilnice trebuie transformat în economii; gândește-te că nimeni nu-ți oferă o altă posibilitate de a face bani în fiecare zi a vieții tale și că vei munci la un nivel intens doar o perioadă limitată din viața ta.

Nu ignora nicio oportunitate de a face economii, indiferent că suma pe care o economisești ți se pare scăzută! Dacă crezi că nu vei fi bogat cu 1 leu sau 10 lei adunați într-o zi, gândește-te că într-un an aceștia vor valora mult mai mult! Desigur, în mintea ta ai alternative viabile pentru situația în care nu ai bani, așa cum este aplicarea la o companie de ifn credit, pentru a lua niște bani cu împrumut.

Ce-ai spune dacă economiile tale adunate într-un an sunt cu mult mai valoroase pentru că îți oferă nu doar posibilitatea de a-ți cumpăra ceea ce îți dorești sau de a-ți satisface orice capriciu, ci îți oferă ceva mult mai bun și mai avantajos: independența financiară? Economisește începând din acest moment, iar peste 5-10 ani o să fii fericit/fericită că banii pe care i-ai adunat au ajuns la un nivel atât de ridicat, încât tot ceea ce dorești poate fi cumpărat imediat. Pentru că numai cei care economisesc reușesc să aibă parte de câștiguri financiare pe termen lung!

Leave a reply (we review all comments)