BTLT: Hot Lagoon Fair #5 @ Underground Amzei 10

BTLT: Hot Lagoon Fair #5 @ Underground Amzei 10

A cincea ediție Hot Lagoon Fair a avut loc pe 17 februarie în Underground Amzei 10. Noul val de artiști, designeri și ilustratori din România ne-a adus o serie de printuri, fanzine-uri, tricouri, piese de ceramică, multe stickere, cărți poștale, genți, sacoșe, cărți de autor și numeroase alte obiecte de larg consum.

Proiectul se concentrează pe mult discutatul și mult disputatul logo “Made in Romania”. Cu alte cuvinte, Hot Lagoon Fair vrea să atragă atenția asupra insularității în care se găsește deseori produsul de creație românesc în competiția cu mondializarea consumeristă și de serie globală.

Deoarece acesta este primul târg de printuri și tipărituri de artă care promovează noua generație a industriilor creative, aici au fost invitați tineri artiști autohtoni precum Primitiv Print, Sinboy, Dan Michiu Dinescu, Ella Costache, Filip Cocoş, Claudiu Revnic, Matei Branea, Silviu Silviu, Mono Mihai, Volodea Biri, Megan Dominescu, Miloš Jovanović, Reg Andrei, Horațiu Șovăială, Nomado, Librăria Jumătatea Plină și Sebi Hogea.

 

Foto: Alex Iacob

 

feeder jukebox

Leave a reply (we review all comments)