BTLT: Lansarea Catalogului Anualelor de Arhitectură București 2016/2017 @ Miele

BTLT: Lansarea Catalogului Anualelor de Arhitectură București 2016/2017 @ Miele

Motiv de bucurie și povești, Catalogul Anualelor de Arhitectură București 2016/2017 a fost lansat între prieteni vechi și tineri profesioniști, Joi 15 Februarie 2018, de către Filiala București a Ordinului Arhitecților din România, împreună cu Miele.

Am acceptat cu entuziasm invitația lui Emil Ivănescu, arhitect, Vicepreședinte OAR București și comisarul Anualei de Arhitectură București, și ne-am bucurat să descoperim în catalog toate cele 3 proiecte cu care am participat în cadrul Anualei ca Save or Cancel. Proiectele sunt Parcul Natural Văcărești – premiul secțiunii „Viziuni și cercetări prin arhitectură” (ex aequo) 2016, Hub Capitol – înscris în Secţiunea arhitectură și spațiu public – intervenții și acțiuni în spațiul public 2016 și Booklet Cinema / Teatrul de vară CAPITOL – înscris în Secţiunea cercetări și viziuni prin arhitectură – carte de arhitectură 2017.

Ne-am bucurat să ne revedem cu Vlad Stoica și Iulian Canov, o parte din colectivul Wolfhouse Productions, autorii proiectului La Firul Ierbii – spațiu pentru dezbateri și inițiative civice (premiul secțiunii Arhitectură, conversie și reabilitare 2017) și cu dr. arh. Bogdan Tofan, autor al multor proiecte prezentate în cadrul Anualei, cu care am avut plăcerea să mai povestim despre Cinema / Teatrul de vară CAPITOL.

Am descoperit noi produse Miele, ne-am reconectact cu istoria mașinii de spălat, impactul ei asupra timpului și drepturilor femeilor și alte tehnologii care își propun să crească calitatea vieții. Hedoniștii din interiorul nostru s-au hrănit cu un răsfăț culinar de Adrian Hădean și Gentleman Chef.

Iată evenimentul prin obiectivul lui Alex. Catalogul arată foarte bine, nu credeți?

Ne place showroom-ul Miele, unde am mai participat la lansarea Don Cruton.

 

Text de Cristina Popa [random], Andrei Racovițan [ubic]

Imagini de Alex Iacob

 

feeder jukebox

1 thought on “BTLT: Lansarea Catalogului Anualelor de Arhitectură București 2016/2017 @ Miele”

  1. Pingback: Cinema / Teatrul de vară CAPITOL în Catalogul Anualelor de Arhitectură București 2016/2017 – Capitol

Leave a reply (we review all comments)