feeder sound LIVE Secret Artist & AEUL VOTE your favourite sets participating in the feeder sound II OPEN CALL for DJs feeder sound OPEN CALL TRACKS 2020
Adrian Newell Paun - ’98

Last updated on February 22nd, 2018 at 06:09 pm

Adrian Newell Păun s-a născut în București. Refugiat din motive politice în Statele Unite, a revenit în România după ’90 unde s-a implicat constant în activismul pentru drepturile LGBT.

24 Mai 2015 a fost o Duminică însorită, iar la Salonul de proiecte, care atunci era situat undeva pe Calea Moșilor, avea loc a cincea întâlnire a enoriei procleților. Adrian Newell Păun oficia o cununie. Un an mai târziu, pe 21 Iunie, la CAV avea loc vernisajul expoziției ‘98, unde era expus un jurnal vizual queer desenat de Adrian.

28 Februarie 2017 la ODD avea loc expoziția Savaged_pINK. În prezent expoziția a ajuns la Iași.

Într-o seară din Noiembrie 2017 am înregistrat o discuție cu Adrian la tranzit.ro despre activism, expoziții și câteva alte lucruri, în limba engleză. Pentru subtitrarea în română selectați CC “Subtitles/closed captions” din dreapta barei de jos a playerului youtube.


VJ VLC

SaveSave

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2004 - 2020 feeder.ro

CONTACT US

Send us an email using this contact form and we will get back to you as soon as possible, usually in 1-2 working days. Thank you! 😊

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account