Tur ghidat al atelierelor @ ART HUB

  • by
tur art hub

În fiecare ultimă duminică a lunii ne întâlnim la ART HUB pentru un tur ghidat al atelierelor.

Vom deschide minimum cinci – maximum șase dintre cele unsprezece ateliere din hub iar artiștii care le stăpânesc vă vor împărtăși secrete de ”laborator”, vă vor răspunde întrebărilor și chiar vor face mici demonstrații.

Pentru că la ART HUB ne simțim ca o mare familie ce se dedică artei, după primele ateliere vizitate veți fi invitați la o gustare ușoară care va marca prânzul de duminică. Apoi vizităm celelalte ateliere rămase și la finalul călătoriei schimbăm impresii și cărți de vizită la un pahar de vin sau o cafea.

Turul este foarte prietenos cu copiii pentru care pregătim activități speciale. Ne dorim mult să îi luați cu dvs., de aceea intrarea lor va fi 100% gratuită.

Și pentru că vrem să rămânem aproape și în amintirea dvs., la fiecare tur veți primi cadou un obiect special din partea artiștilor ART HUB.
Cadoul lunii ianuarie: calendarul în serie limitată cu reproduceri după lucrări semnate de artiști ai hubului.

Ateliere deschise: urmează a fi anunțate

Ghid: Nona Șerbănescu, artist, inițiatoarea proiectelor ART HUB și Bucharest Art Week

Accesul la tur se poate face doar cu rezervare prealabilă. Ultima zi în care se pot primi rezervări fiind ultima sâmbătă a lunii.

Costul turului se va constitui ca o donație pentru proiectul ART HUB și include serviciul de ghidaj, apă, cafea, ceai, vin, gustare prânz și un mic suvenir artistic:
– adulți, 100 de lei (sau mai mult) de persoană
– adolescenți peste 14 ani, 50 lei de persoană
– copii până în 14 ani, gratuit

Leave a reply (we review all comments)