Fratelli – O poveste de 12 ani

  • by
fratelli 12 ani feature pic

De cele mai multe ori se spune că vârsta e doar un număr. Uneori e mai mult de atât, e un număr important.

Pe 25 noiembrie Fratelli au sărbătorit 12 ani de când povestea a început în 2005, când patru prieteni au avut ideea de a deschide în centrul Bucureștiului o cafenea cu un concept și design deosebit de tot ce exista până atunci în capitală. În scurt timp, muzica, oamenii și magia conceptului Fratelli au dat o nouă definiție vieții de noapte, devenind locul celor mai rafinate petreceri, cu concerte live și DJ de la cele mai mari cluburi din lume ca invitați speciali. În București se deschid trei locații noi, iar în țară la Timișoara, Constanța, Iași, Mamaia și Galați.

 

Fratelli Espresso Bar

Fratelli Espresso Bar a fost inaugurat în 2005 pe strada Nicolae Golescu, în spate la Ateneu și era o noutate în peisajul bucureștean, cu un design aparte, care combina elemente ale clasicismului francez cu designul minimalist modern. Ziua te puteai bucura de o cafea sau de un light brunch, iar pe măsură ce se lăsa seara își făceau apariția cocktailurile și oamenii într-un număr din ce în ce mai mare. Noaptea, locul se transforma într-un club în toată regula și se lăsa cu dans până în zori.

 

Fratelli Studios

Deschis în 2006, Fratelli Studios este o locație excelentă datorită versatilității spațiului. De-a lungul anilor, la Fratelli Studios au concertat: Hurts, Vaya con Dios, The Asteroids Galaxy Tour, Melanie Fiona, Outlandish, Madcon, Hooverphonic, Reamonn, Oceana, Macy Gray și au mixat DJ recunoscuți pe plan internațional ca DJ Cut Killer, DJ Whoo Kid, DJ SubZero, DJ Abdel, DJ Pete și mulți alții. În 2007 se mută în strada Glodeni iar în anii 2008, 2012 și 2016 trece prin mai multe schimbări de design, păstrând mereu o atitudine fresh, inovatoare și modernă.

 

Fratelli Lounge & Club București

Inaugurat în martie 2008, cu un design inedit, această locație a adus în România conceptul de lounge, cu bucătărie fusion, băuturi și muzică excelentă. Petrecerile tematice organizate aici sunt cel mai bun mod de a încheia o săptămâna de muncă. În anii 2011, 2015 și 2017 trece prin diferite etape de redesign.

 

Fratelli Social Club

Deschisă în 2006, Fratelli Social Club este terasa care vă așteaptă în fiecare weekend de vară cu concerte live și DJ internaționali. În anii trecuți la terasă au concertat: Morcheeba, Republica, Mattafix, Dirty DJ LAW from VIP ROOM, DJ Sylvain Armand, DJ Motiv8 – official DJ of The Black Eyes Peas și mulți alții.

 

fratelli-timisoara

Fratelli Lounge & Club Timișoara

Deschis în noiembrie 2008, Fratelli Lounge & Club Timișoara dispune de tot ce aveți nevoie pentru a petrece un weekend de neuitat. De-a lungul anilor am petrecut cu: Waldeck, Loredana Groza, Vama, Horia Brenciu, Vunk, DJ Villanova Adrien și alții. Cu un redesign fresh in 2017 terasa Fratelli este locația de vară perfectă cu muzică lounge, cocktailuri și preparate fusion, situată pe malul Begăi.

 

fratelli-constanta

Fratelli Lounge & Club Constanța

Conceptul Lounge & Club este prezent în Constanța începând din 2010. Locația va introduce în starea de spirit perfectă pentru a încheia o săptămană plină. Design-ul interior unic, impreună cu petrecerile tematice, fac această locație un loc perfect pentru distracție!

 

fratelli-mamaia

Fratelli Beach & Club Mamaia

Deschis în iulie 2011, în Mamaia, Fratelli Beach & Club este cea mai complexă dintre locații și bineînțeles alegerea perfectă de petrecere a timpului liber pe întreaga perioadă a verii. Cu un concept interesant, locul combină un club, deschis în timpul weekend-ului, cu un restaurant și o plajă frumoasă, unde puteți servi mâncare sau doar vă puteți bucura de timp liber cu prietenii. În 2016 și 2017 locul primește upgrades în ceea ce privește design, mărime și servicii oferite.

 

fratelli-iasi

Fratelli Lounge & Club Iași

În anul 2013 se deschide Fratelli Lounge & Club în Iași, în incinta complexului Palas. Aceasta se integrează în conceptul Lounge & Club, fiind pregătită să găzduiască petreceri, evenimente cu DJ invitați, concept party-uri, dar și concerte live. Design-ul interior al locației, semnat de Mihai Popescu, se încadrează perfect în arhitectura spațiului și în liniile calde și prietenoase ale brandului.

 

fratelli-galati

Fratelli Lounge & Club Galați

Harta Fratelli a fost completată în toamna lui 2015 cu povestea Fratelli Lounge & Club Galați. Noua locație integrează la rândul ei conceptul de Lounge & Club, design-ul interior fiind de asemenea semnat de Mihai Popescu.

 

Echipa Fratelli se poate mândrii și cu alte locații selecte, precum Biutiful Downtown, localizat în centrul vechi al Bucureștiului între 2012-2015, Biutiful by The Lake, deschis în 2014 în Parcul Herăstrău din București, Biutiful By The Sea, în Mamaia Nord din 2016 și Uanderful, deschis din 2015 în București. De asemenea, echipa Fratelli organizează VIP Area la Untold Festival încă din 2015.

De-a lungul timpului, datorită conceptului și design-ului relaxat și mereu reînnoit, Grupul Fratelli a fost nominalizat și a câștigat numeroase competiții naționale și internaționale. Amintim locul I, secțiunea Outdoor, la Restaurant & Bar Design Awards din 2015 de la Londra pentru Biutiful By The Lake, Silver pentru Uanderful în 2017 la A’ Design Award Competition, premii pentru Fratelli Social Club și Fratelli Beach & Club Mamaia din partea World’s Finest Clubs și multe alte distincții primite pentru serviciile de food & bar.

A fost nevoie de mult efort, pasiune, dăruire, o echipă uimitoare și de toate ingredientele pentru a reuși de la o mică idee la un brand românesc de succes, apreciat atât la nivel național cât și internațional, premiat în diverse competiții, dar mai presus de tot, iubit de oameni. Petrecerea tematică din seara evenimentului, intitulată “Our Black is Different“, a fost o celebrare a acestei călătorii de 12 ani plină de momente minunate și cu o poveste de spus. Printre invitații speciali s-a remarcat Ron “Bumblefoot” Thal, fostul chitarist de la Guns N’ Roses, care împreună cu trupa lui au electrizat publicul și seara.

Povestea continuă iar echipa planuiește în 2018 deschiderea a patru locații noi în zona Timpuri Noi din București. Pentru a nu pierde nici o informație, pe Fratelli ii găsiți online pe facebook și pe fratelli.ro

 

 

words by AndreiB

Leave a reply (we review all comments)