Anim’est 2017: Trippy Animation Night 6

Trippy Animation Night 2017

Anim’est 2017: Trippy Animation Night 6

Primul weekend al celei de-a douăsprezecea ediții ale Festivalului Internațional de Film de Animație Anim’est aduce două dintre cele mai iubite evenimente din agenda festivalului, adresate publicului adult amator de senzații tari și lipsit de inhibiții: Trippy Animation Night va avea loc vineri, pe 29 septembrie, în prima noapte a festivalului, urmat de Creepy Animation Night sâmbătă, pe 30 septembrie.

Pentru a șasea oară la Anim’est, olandezul Michael Helmerhorst, curatorul și gazda nopții de animații bizare și neconvenționale – Trippy Animation Night – vine cu un show proaspăt, menit să scoată publicul din zona de confort. O selecție de animații fast & furious, videoclipuri psihedelice și reclame șocante, culese din arhive rare sau adunate de pe generosul YouTube, vor umple un program de două ore destinat exclusiv publicului cu vârsta de peste 18 ani. Sideshow Feeaks, Drug Abuse & Other Experiments, Dark City Dames sau Splatter & Gore sunt doar câteva dintre subtemele ediției de anul acesta, care va începe în prima vineri a festivalului de la ora 23.00, la Cinemateca Eforie.

Biletele la Trippy Animation Night şi la Creepy Animation Night vor putea fi achiziţonate online, pe www.eventbook.ro, și din cinema, în limita locurilor disponibile. Biletul la Trippy Animation Night costă 15 lei, iar biletele la Creepy Animation Night sunt în valoare de 30 de lei, la Cinemateca Eforie, și de 20 de lei, la Cinema Elvire Popesco. Accesul minorilor este interzis la ambele proiecţii.

Festival Pass-urile, care asigură accesul la toate proiecțiile și evenimentele din cadrul festivalului, au fost puse deja în vânzare pe Eventbook.ro. Prețul unui Festival Pass este de 150 lei.

 Cea de-a douăsprezecea ediţie a Festivalului Internaţional de Film de Animaţie Anim’est va avea loc în perioada 29 septembrie – 8 octombrie 2017 la Cinemateca Eforie, Cinema Elvire Popesco, Centrul CINETic și Expirat. Biletele vor putea fi achiziționate în curând pe site-ul www.eventbook.ro și vor fi disponibile, de asemenea, în Cinemateca Eforie și Cinema Elvire Popesco pe toată perioada festivalului.

Leave a reply (we review all comments)