Ai scheme să ne placă?

Boardescu “Înapoi în viitor”

Ai scheme să ne placă?

Am intrat în atelierul băieților de la Boardescu – din Nod Maker Space – și ne-am întâlnit cu Vasile Șefu ca să vedem și noi cum e cu plăcile astea premium 100% românești.

Boardescu este un brand local născut din plăcerea inițiatorilor de a se da cu placa și din pasiunea prelucrării și curbării lemnului. Și-au dorit să construiască o placă de longboard care este ultra-ușoară, flexibilă și rezistentă, cu care poți sa preiei și să execuți multe din trick-urile pe care le faci cu o placă de skateboard. Ușoară, flexibilă și rezistentă pentru că are combinația optimă între numărul de straturi de furnirul din paltin creț, fibră de sticlă și fibră de carbon. Ergonomică și ușor de manevrat pentru că au studiat si testat formele și curburile până la ultimul detaliu.

Și ghici cine mai știe cu placa? Gambrinus Vintage! Care tocmai s-a reinventat și a adus spiritul de la 1869 înapoi în viitor. Cu o rețetă nouă, cu o tehnică de fabricare craft – dry-hopping – și cu o etichetă beton (ați văzut-o?), Gambrinus schimbă placa și lansează un concurs, alături de Boardescu, care o să te facă să te dai în scheme. Și nu orice fel de scheme, ci vintage!

Fie că le ai cu designul sau pur și simplu vrei să-ți încerci mâna la desen, Gambrinus te provoacă să propui o grafică pentru o nouă placă Boardescu, pe tema Înapoi în viitor. Și dacă ai scheme să le placă poți fi unul dintre cei trei câștigători ai concursului și poți primi o placă personalizată chiar cu grafica ta.

Poți înscrie deja propunerea ta de grafică, pe tema  “Înapoi în viitor” , începând din 27 septembrie, pe site-ul Gambrinus (chiar aici). Ai vreme să tocești vârful creionului până pe 26 octombrie. Nu uita! Ca lucrarea ta să fie acceptată trebuie să conțină un element din kit-ul obligatoriu, pe care îl găsești pe site, și, dacă ai nevoie, Gambrinus îți pune la dispoziție și un kit creativ opțional.
Ai scheme să ne placă?
Ciubi aka. Pisica Pătrată – graffer, ilustrator și street artist, Vlad Mihai aka. Cutărică – graphic designer și Andrei Răducanu – rider și prof’ de desen sunt cei trei jurați care vor evalua propunerile în 3 perioade de jurizare diferite, iar anunțarea celor trei câștigători se va face între 9 -11 octombrie, 19 – 20 octombrie, 30 – 31 octombrie. Lucrările vor fi notate pe următoarele criterii: creativitate și originalitate; coerența elementelor îmbinate; relevanța pentru tematica “Înapoi în viitor”. Dar, peste toate, cel mai important este să te distrezi, să te lași purtat prin timpuri vintage și să te întorci înapoi în viitor cu o lucrare tare.

Ați observat deja, la începutul lunii mai, berea Gambrinus s-a relansat ca bere craft, datorită tehnicii de fabricare “dry hopping”, și are o nouă rețetă. Este un pilsner reinterperat cu un ambalaj avangardist, o bere vintage dar ancorată în prezent și cu gândul la viitor. Oamenii Gambrinus sunt oameni cool, care trăiesc în prezent, dar sunt pasionați de lucruri din toate timpurile, care combină elemente din toate timpurile pentru a-și face prezentul cât mai plăcut. Sunt oameni pasionați de lucruri vintage, dar aduse în prezent sub o formă tehnologizată / îmbunătățită.

Succes!

 

Text: Cristina Popa

Foto: Alex Iacob

 

feeder jukebox

 

SaveSaveSaveSave

SaveSaveSaveSave

Leave a reply (we review all comments)