BTLT: ce ne-a plăcut la Summer Well Festival 2017

been there liked that summer well 2017

BTLT: Summer Well Festival 2017

Deja devenit tradiție, Festivalul Summer Well susținut de Orange animă în fiecare an Domeniul Stirbey, lângă București. Ne-am bucurat să participăm și anul acesta – echipa feeder fiind prezentă la toate edițiile, încă din 2011, când Cristian “Igu” Vasile publica o serie de imagini cu titlul “Așa arată Domeniul Stirbey – aici va avea loc Summer Well“.
Vlad, nou corespondent și vechi prieten feeder, pentru prima dată la Summer Well, a intrat în atmosfera relaxată a festivalului încă de Vineri, la Night Picnic, începând cu turul de presă și continuând cu concertul Bucharest Symphony Orchestra.
Pentru că în această ediție Wifi și traficul de date erau disponibile gratuit pentru participanți, am transmis live pe fb feeder câteva momente antrenante din concertul de inaugurare a festivalului.
Balonul cu aer cald Summer Well
Orange TV Go Relax Area - cinematograf in aer liber
Ne-am bucurat să vedem că cele mai simpatice activări au continuat și în această ediție, cum sunt balonul Orange cu aer cald și Orange TV Go Relax Area – Cinema în aer liber seara și zonă de relaxare în timpul zilei.
Burger Van Summer Well
Sâmbătă, am început cu o vizită la prietenii de la Burger Van care ne-au încărcat bateriile cu un boost de energie pentru lunga seară ce urma. Ne-pretențiosul honest este întotdeauna o alegere sigură. 36 de standuri cu mâncare și foarte multe opțiuni.

Summer Well este genul acela de festival unde muzica, arta și tehnologia creează împreună spații imersive, cu care poți interacționa prin mai multe simțuri, unde poți experimenta emoții personale sau colective într-un cadru natural idilic. Așa cum povesteam și despre edițiile precedente, natura este una dintre atracțiile principale ale acestui festival. Ne-au plăcut atmosfera prietenoasă, în care te poți conecta cu tine însuți și cu alte persoane interesante (:P), activitățile propuse de organizatori și prezența brandurilor locale. De altfel, la Summer Well nu ai nevoie de alcool pentru a te simți bine.
Dacă tot vorbim de atmosfera relaxată, trebuie să apreciem diversitatea publicului – ca fată, nu erai în minoritate. Cei mai mulți dintre vizitatorii Summer Well sunt tineri și foarte tineri.

Ne-a plăcut instalația Super hot, foarte apreciată de vizitatori.

 

 ”Prin intermediul video mapping-ului pe care l-am realizat pe o parte din copacii Domeniului Știrbey, am transformat natura în terenul nostru de joacă, și am făcut același lucru și cu lacul care doarme tot restul anului.” – Mindscape Studio

I-am ascultat pe Interpol, Editors, Birdy, Glass Animals, METRONOMY, The Kills, Nothing But Thieves, HONNE, Oh Wonder & ROOSEVELTThe Bloody Beetroots iar la scena 2, organizată de nicecream fm, ne-am întâlnit cu that couch funk collective, Gopo and Disco Sigaretta.

După cum au notat Gloria Csiszer, pentru clujlife, și nwradu, mai repede decât feeder, ne-am fi dorit mai mult timp pentru a experimenta toate activitățile din această ediție de Summer Well.

 

Text: Cristina Popa (random), Racovițan Andrei (ubic)
Video și foto: Summer Well Festival, Vlad Stancu

Leave a reply (we review all comments)