BTLT: Pictăm pereți #8 cu KITRĂ @ Lente

BTLT: Pictăm pereți #8 cu KITRĂ @ Lente

Sâmbătă, 5 august 2017, a fost zi de inspirație pentru toți cei care au trecut pragul sufrageriei urbane Lente de pe strada Dionisie Lupu. Kitră a avut din nou misiunea de a picta pereți, după prima intervenție artistică din luna ianuarie. Așa cum ne-a obișnuit, procesul de creație este unul foarte matematic și geometrizat, motiv pentru care Kitră poate fi numit un arhitect al formelor și al culorilor.

BTLT: Pictăm pereți #8 cu KITRĂ @ Lente

Se lucrează curat, cu o mare atenție pentru detaliile fiecărui colț și fiecărei linii pentru că acuratețea este la mare înălțime. Ziua s-a scurs fără grabă, iar vremea toridă am stins-o cu o limonada rece cu ghimbir, în timp ce pictura de pe perete avansa spre starea ei finală.

 

 

 

BTLT: Pictăm pereți #8 cu KITRĂ @ LenteFEEDER.ro se întâlnește cu Lente pentru a vă propune un proiect de animare a unei case, invitând artiști vizuali să aducă formă, culoare și personalitate camerelor de la Lente și a curții acesteia. Casa veche din Dionisie Lupu este un spațiu clasic, impunător și oarecum distant. Ne-am bucura ca spațiul să-i provoace și să-i stimuleze pe cei pe care i-am invitat la pictat pereți.

Sufrageria Lente este un spațiu relaxat în care bei, mănânci bine, te joci și îți faci prieteni. Lucrările artiștilor vor încălzi spațiul și atmosfera din Dionisie Lupu 78, inspirând conversații creative, productive și interesante.

 

Text & foto: Alex Iacob