Locuri speciale, cu mancare si livrare

4 restaurante Lente Burger Van Gram Bistro TAQUERIA

Patru locuri speciale, cu mancare si livrare (TAQUERIA, Burger Van, Lente și Gram Bistro)

Dacă ești la birou, dacă vei organiza un eveniment și daca ți-e pur și simplu foame, citește despre niște locuri, cu o poveste unică, ce livrează și fac catering:

Burger Van Bistro: they care, they really do

Burger Van

Burger Van vrea să facă un lucru simplu aşa cum trebuie- să vândă cei mai mişto burgeri din Bucureşti.

STORY

Burger Van este primul food truck adevărat din Bucureşti. Inspirat de scena mâncării urbane şi a food truck-urilor din Londra, Paris şi Berlin, Burger Van este prima rulotă alimentară care va fi mereu în mişcare. Fiecare produs din meniu este pregătit cu pasiune, iar ingredientele suntîntotdeauna proaspete, pentru a satisface şi cele mai exigente cerinţe culinare ale tânărului urban. Astfel vei descoperi că este posibil să te bucuri şi în România de mâncare gourmet la preţuri de fast-food.

Burger Van Bistro

 

Ne propunem totodată să creăm un concept de food truck responsabil cu mediul şi consumatorii. Astfel, carnea este luată de la furnizori în fiecare zi şi nu este nicioadată congelată, chiflele moi şi demi-dulci sunt livrate dimineaţa, iar legumele sunt obţinute pe cât se poate de la producători locali. La Burger Van poţi savura toată suculenţa unui burger fără să te simţi că mănânci nesănătos, pentru că ingredientele sunt întotdeauna proaspete şi pline de proprietăţi nutritive.

Burger Van - Double trouble

MISIUNE

În Bucureşti există fie burgeri fast-food produşi în masă de către vreo corporaţie, a căror carne, dacă se întâmplă să o găseşti pe undeva, este uscată şi insipidă, fie burgeri cu pretenţii, în care bucătari cu aere de “chefi” îţi aruncă orice ingredient aleator. Burgerul nostru îşi propune un singur lucru: să fie onest. Cu noi ştii întotdeauna ce primeşti- carne şi legume proaspete şi niciodată congelate, sosuri homemade şi multă pasiune. Simplu, dar extrem de delicios. Tocăm carnea în fiecare zi. Facem propriul nostru amestec special de antricot şi vrăbioară. O gătim mediu astfel încât este roz şi suculentă în interior. O punem între două chifle demi-dulci şi o vindem cu zâmbet pe buze şi salivă în colţul gurii din van-ul nostru. Te vei murdări puţin, dar asta face parte din farmecul de a mânca un burger. Burger Van vrea să facă un lucru simplu aşa cum trebuie- să vândă cei mai mişto burgeri din Bucureşti.

Burger Van
 
CATERING

Încet-încet s-a încălzit, așa că e timpul ca van-ul să iasă din nou în lume. dacă ai vreun eveniment sau vrei să organizezi prânzul la firmă, trimite-ne un mail cu detalii la contact@burgervan.ro și noi vom reveni cu o ofertă personalizată în cel mai scurt timp.

Meniu Burger Van Bistro 

Meniu Burger Van 

 

 

 

logo-original taqueria

TAQUERIA

O vizită la TAQUERIA e ca și cum ai privi plitele din bucătăria ”mamei cuiva”

mancare-proaspata-restaurant-mexican-taqueria-promenada-mall-2016

TAQUERIA s-a născut din dragostea pentru bucătaria mexicană, în special a mâncărurilor care pot fi savurate în marile restaurante “Tex-Mex” de pe coastele de Vest și Est a Statelor Unite ale Americii. Taqueria va împărtăși această minunată bucătărie regională și cu românii, care nu au intrat până acum în contact cu aceaste delicatese.

La Taqueria, ne dorim ca fiecare dintre oaspeții noștri să aibă o experiență unică. Lucrurile care stau la baza experienței plăcute a oaspeților nostri sunt evidente: alimente proaspete, prietenia angajaților, curățenia zonei de servire a clienților și a felului minunat în care noi rulăm burrito-urile.

O vizită la TAQUERIA e ca și cum ai privi plitele din bucătăria ”mamei cuiva”, gătind cu pasiune pentru cei dragi. Pentru că mâncarea Tex-Mex este despre a fi împreună, despre a sta cu familia la masă și a savura cele mai bune preparate! Asta îți garantează Taqueria, care nu vrea să aducă în România stereotipurile mexicane folosite de alții, cu chelneri mustăcioși și sombreros agățate în cui. Noi oferim mâncare naturală, prietenoasă cu natura și cel mai important garantăm gustul autentic! Preparatele noastre nu folosesc înlocuitori și totul este întocmai ca într-o bucătărie mexicană, cu un accent din cea texană!

TAQUERIA gustul mexican

Tex-Mex este o fuziune de preparate din nordul Mexicului și sudul Americii, care reflectă creațiile culinare ale populației Tejanos. Mâncarea autentică Tex-Mex este proaspătă, simplă și produsă din ingrediente tradiționale. Fasole neagră și pinto, ardei: jalapeno, habanero și chipotle, avocado hass, coriandru, chimion și tomatillo. Meniurile noastre nu conțin substitute locale ci produse autentice.

La TAQUERIA, ne respectăm oaspeții și apreciem decizia lor de a ne călca pragul. Ne respectăm între noi și punem preț pe efortul de echipă. Prietenia și căldura colectivului nostru are ca unic scop să facă ziua mai bună clienților Taqueria! Respectăm planeta prin aprovizionarea cu ingrediente de înaltă calitate, precum și promovarea sustenabilității mediului înconjurător. Filosofia restaurantului nostru e reprezentată de curățenia impecabilă, atât în spațiul de pregătire a mâncării dar și în spațiul de servire. Grija față de restaurant e parte din respectul oferit clienților noștrii!

Taqueria chip-iam

Citește Meniul TAQUERIA

apoi

Comanda direct aici 0371.123.413

 

Lente – Sufrageria ta din oraș

 …este locul în care mâncarea bună întâlnește sentimentul de intimitate, cum numai acasă găsești.

Ne întâmpinăm oaspeții relaxat și informal.

Nu credem în plasme, ospătari nepoliticoși sau meniuri plictisitoare.

We welcome kids, pets, bikes and open minded people.

Pictăm pereți la Lente

Noul meniu Lente a fost creat în colaborare cu feeder. În el puteți găsi interviuri cu artiști realizate în cadrul rubricii feeder insider.  Mulți dintre acei artiști au colaborat și în proiectul Pictăm Pereți, tot la Lente, tot alături de feeder. 

Meniu animatie lente

Meniul Lente (și după ce te decizi) comandă aici.

Gram Bistro

… o alternativă originală față de simpla “ieșire în oraș”.

Gram Bistro este în primul rând o invitație la ”descoperire”, un loc special datorită energia sale, echipei și mai ales datorită oamenilor care vin aici în fiecare zi. Este locul unde ziua începe dis de dimineață cu o cafea bună și se termină noaptea peste un pahar de vin alături de prieteni.

 

This slideshow requires JavaScript.

Cu un design original și simplu, am reușit să creem unul dintre cele mai îndrăznețe experimente urbane pentru a vă simți bine, pentru a explora și pentru a vă conecta.  Încrezător în ceea ce are de oferit, Gram Bistro aduce o alternativă originală la simpla “ieșire în oraș”.

Vă așteptăm cu o bucătărie modernă și cosmopolită, subliniată de ingrediente deosebite, atenție la detalii și pasiune pentru a încerca noi rețete și arome.

Și având în vedere faptul că mâncarea delicioasă ar trebui să fie, de asemenea, nutritivă și sănătoasă, alegem cu atenție produsele naturale și pregătim cât mai mult posibil tot ceea ce avem nevoie în bucătăria noastră proprie.

BTLT: Gram BistroPuteți găsi mai multe informații despre Gram Bistro la rubrica Been There Liked That de pe feeder.ro

Pagina Gram Bistro

&

Meniul

Poftă bună!

Leave a reply (we review all comments)