Bârlogurile ursului feeder

Bârlogurile ursului feeder

Iarna a luat sfârșit. Ne pregătim pentru sezonul cald și ca toți urșii ne căutăm locuri drăguțe în care să petrecem după-amieze relaxate. Continuând aventura, seria de expoziții, evenimente și intervenții artistice, ursul feeder a publicat peste 100 de conversații cu nume noi și cunoscute deopotrivă, iar 14 dintre acestea au fost tipărite în feeder insider booklet #02. Revista poate fi răsfoită sau achiziționată în câteva locuri super drăguțe din Arad, București, Braşov, Constanţa, Cluj, IaşiSuceava,  Timișoara sau Târgul Mureș.

feeder insider booklet #02  este o publicație independentă care vă provoacă să vă hrăniți curiozitatea despre ilustrație, muzică electronică, design de obiect, sculptură și pictură, împreună cu SaddoPrimărieBrosmindLivia ColojiGus GusKarim RashidTokyotoysIoana SiseaYomsnilJulie MarghilanoThe ModelBorusiadeOlga Ziemska și Roman Tolici, într-o ediție limitată de 500 de exemplare.
Iată locurile în care vă puteți întâlni, începând de săptămâna viitoare, cu ursul feeder.

 

Bernschutz & Co Tea

Cafeaua și ceaiul de la Bernschutz & Co au fost exact ce îi trebuia ursului pentru a se încălzi și pentru că a rămas recunoscător, a lăsat și câteva booklet-uri gata de răsfoit de oaspeții locului.

Str Ion Nistor, nr 6
http://www.bernschutz.com

 

Librairie Kyralina

Fan al literaturii franceze, ursul feeder a trecut și pe la librăria franceză Kyralina din București și a lăsat și câteva booklet-uri.

Str Biserica Amzei, nr 10
http://kyralina.ro

 

Simbio

Ursul ține cont de recomandările voastre și face un popas și la Simbio. Puteți citi interviuri cu artiști români și internaționali în timp ce așteptați o masă delicioasă.

Str Negustori, nr 26
www.simbiokb.ro

 

J’ai Bistrot

J’ai Bistrot este spațiul ideal pentru a te relaxa și a comunica cu ceilalți, iar pentru a descoperi subiecte noi și interesante de conversație, în curând puteți răsfoi feeder insider booklet #02,

Str Calea Griviței, nr 55
www.facebook.com/JaiBistrot

 

Lente

Sufrageria Lente este un loc în care revenim constant și întotdeauna găsim un loc în care mâncarea bună se întâlnește cu sentimentul de intimitate al unei case. Astfel că ursul se simte în largul lui aici și v-a pregătit câteva booklet-uri pentru citit.

Str Dionisie Lupu, nr 78
https://www.facebook.com/lente.lupu

 

Burger Van Bistro

Ursul este întotdeauna pofticios și nimeni nu poate rezista unui burger la momentul potrivit. Așa că s-a oprit și la Burger Van Bistro pentru a se hrăni și a lăsat pentru voi booklet-uri pentru a le parcurge cât așteptați comanda.

Str George Vraca, nr 4
www.facebook.com/burgervanbistro

 

Anthony Frost English Bookshop

Vremea friguroasă e numai bună pentru stat la căldură și citit iar exact acesta este și planul ursului la Anthony Frost, librăria engleză din centrul Bucureștiului. A adus cu el și booklet-uri pentru a împărți și cu alții.

Calea Victoriei, nr 45
anthonyfrost.ro

 

Dizainăr

În laboratorul Dizainăr ursul își găsește locul perfect, alături de produse realizate cu atenție de designeri români, într-un spațiu perfect pentru o conversație relaxată.

Str Puțul cu Plopi, nr 17
Dizainăr.ro

 

Bloom Specialty Coffee

Situat într-una dintre cele mai drăguțe clădiri din București, Bloom Specialty Coffee este unde spațiu vesel, luminos, care aduce o infuzie de energie atât prin designul minimalist cât și prin sortimentele de cafea, mereu noi. Cât timp Cosmin și colegii săi transformă cafeaua ta într-o experiență senzorială, poți citi interviurile feeder.

Str George Vraca, nr 7

 

Gram Bistro

Adesea ursul feeder ajunge în locuri super drăguțe, iar printre ultimele descoperiri, despre care urmează să vă povestim mai multe în curând este Gram Bistro. Un loc în care s-a depus multă pasiune în design, mobilitate și tehnologie pentru a realiza o atmosferă prietenoasă, confortabilă și relaxantă.

Bulevardul Nicolae Titulescu, nr 4-8

 

J’ai Bistrot

După București și Timișoara, următoarea oprire este la Târgu Mureș, acolo unde recent s-a redeschis cu un vibe fresh noul J’ai Bistrot, fratele mai mare al celui din București.

Piaţa Mărăşeşti, nr 6 – Targu Mures

 

Balamuc / loc de joacă ș-altele

Pentru că îi place să călătorească, ursul ajunge și la Timișoara iar Balamuc îi va servi ca loc de joacă și adăpost. Livia Coloji, Răzvan Cornici și Ana Kun sunt artiștii cumsecade de la balamuc iar printre ilustrații și desene, veți putea găsi și feeder insider booklet #02.

Str 9 Mai, nr 1 – Timișoara
facebook.com/balamuc.locdejoaca

 

Cărturești Carusel

Str Lipscani, nr 55 (centrul istoric)

În curând feeder insider booklet #02 o să poată fi găsit în toată rețeaua Cărturești: Carusel, Verona, Fandom, Cărtureşti Arad, Cărtureşti Braşov, Cărtureşti Constanţa, Cărtureşti Cluj, Cărtureşti Iaşi, Cărtureşti Suceava

 

Cărturești Fandom

Str Edgar Quinet, nr 9
http://carturesti.ro

 

Words by Vlad Dumitrescu
Photos by: VJ VLC, Anthony Frost, J’ai Bistrot, Simbio, Balamuc, Modelier, Bloom, Gram, Tudor Alexandru

 

 

Credite
Producție: Save or Cancel
Editori: Violeta Năzare, Alexandru Bogdan Pribu, Amanda Kaiser, Cristina Popa
Concept și layout: Cristina Popa, Andrei Racovițan
Ilustrații: Tokyotoys
DTP: Cristiana Costin
Fotografii: VJ VLC, Kundalini, Corrado Camerani, Ari Magg
Print: Blitz Print

 

1 thought on “Bârlogurile ursului feeder”

  1. Pingback: Bârlogurile ursului @ Cărturești | | Feeder.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.