BTLT: Pictăm pereți w/ Saddo & Pren @ Lente

Pictam pereti w/ Saddo & Pren @ Lente

BTLT: Pictăm pereți w/ Saddo & Pren @ Lente

Seria de evenimente Pictăm pereți continuă la Lente. După Kitra, Ada Mușat și Cutărică, Saddo & Pren se aliază pentru a reanima una dintre camerele casei de pe Dionisie Lupu, 78.

Traseul până în camera unde au desenat Saddo și Pren propune o succesiune dinamică de pereți pictați. Mai întâi, la parter, poți bea un ceai Sweet November sau unul dintre multele sortimente de limonadă  în timp ce admiri lucrarea lui Kitra. După ce ajungi la scări, te așteaptă bucătăria apetisantă a lui Cutărică care îți va trezi sentimente culinare instantaneu. Sus, pe hol, ești întâmpinat de Nicul Prinț de la Ada Mușat și chiar pe ușa de lângă, două pantere te invită înăuntru pentru a descoperi continuarea poveștii.

BTLT: Pictam pereti cu Saddo & Pren @ Lente

BTLT: Pictam pereti cu Saddo & Pren @ Lente

Totul e un preview – înăuntru vei vedea un perete cucerit de cele două imense pantere. Duo-ul dinamic, pantera roz și pantera neagră, este unul friendly, în același timp oferind o personalitate nouă camerei.

BTLT: Saddo & Pren @ Lente

Pren deja avea acest proiect cu un line de streetwearLa Panthere est Rose, obviously cu o panteră roz, și deja de mai mult timp ne gândeam să facem un mural cu un fel de versus între o pantera roz și una neagră, un fel de fight / dance, o chestie dinamică, dar nu neaparat violentă, ci așa, mai friendly, pink & black together. – Saddo & Pren

Pe măsură ce panterele prind contur, sufrageria Lente este cuprinsă din în ce mai puternic de jungla urbană iar spațiul devine unul mai deschis, vesel și expresiv. Contrastul dintre negru și roz sporește sentimentul de diversitate și incluziune în timp ce prezența street art-ului într-un spațiu închis are rolul de a duce creativitatea stradală în spații surprinzătoare.

Pictam pereti w/ Saddo & Pren @ Lente

Deși este destul de greu, după ce ai fost hipnotizat de cele două personaje contrastante de pe perete, dacă vei întoarce privirea poți să observi o masă plină de goodies de la Saddo și Pren. Dacă vrei ca panterele să te vegheze și acasă, poți lua un giclee print cu ilustrația ce stă la baza muralului, făcut în colaborare cu Colorhood. În plus, te așteaptă și o varietate destul de mare de stickere din jungla urbană.

Pictam pereti w/ Saddo & Pren @ Lente

Câteva piese din noua colecție de streetwear a lui PrenLa Panthere est Rose”, au putut fi văzute în premieră.

BTLT: Pictam pereti cu Saddo & Pren @ LenteNatura și-a făcut și ea simțită prezența la Lente pentru a le ajuta pe cele două pantere să se simtă în largul lor în noua casă și astfel muralul a ajuns la forma sa finală.

FEEDER.ro se întâlnește cu Lente pentru a vă propune un proiect de animare a unei case, invitând artiști vizuali să aducă formă, culoare și personalitate camerelor de la Lente. Casa veche din Dionisie Lupu seamănă este un spațiu clasic, impunător și oarecum distant. Ne-am bucura ca spațiul să-i provoace și să-i stimuleze pe cei pe care i-am invitat la pictat pereți.

Fără reguli sau teme impuse, fiecare cameră va fi transformată de câte un artist dintre cei invitați.

Sufrageria Lente este un spațiu relaxat în care mănânci bine, te joci și îți faci prieteni. Lucrările artiștilor vor încălzi spațiul și atmosfera din Dionisie Lupu 78, inspirând conversații creative, productive și interesante.

BTLT: Pictam pereti cu Saddo & Pren @ Lente

Vă invităm la următorul eveniment în care vor picta pereți Praf de cretă, sâmbătă, 4 martie.

Words by Vlad Dumitrescu
Photos by Alex Iacob

 

Leave a reply (we review all comments)