Poarta catre Arta continua cu expozitia Cristinei Barsony

Expozitie Cristina Barsony la Flanco Baneasa_Poarta cate Arta
Expozitia Poarta catre Arta, un proiect Flanco de sustinere a tinerilor pictori, graficieni si ilustratori romani, continua in luna februarie cu lucrarile artistei Cristina Barsony. Iubitorii de arta contemporana sunt invitati sa viziteze, pana pe 28 februarie, expozitia organizata pe cele doua niveluri ale magazinului Flanco Baneasa, din incinta Galeriei Mobexpert.
“Februarie este luna internationala a iubirii, asa ca ne-am dorit sa cream si in concept store-ul nostru din Baneasa o atmosfera calda”, spune Antonela Ciucasu, Director Marketing Flanco Retail. “Ilustratiile delicate, finisate cu grija si atentie de Cristina Barsony, ni s-au parut ideale pentru a-i incanta si, totodata, inspira pe vizitatorii nostri, intr-o perioada a anului in care romantismul ar trebui sa se reinventeze.”
Printre cele 20 de printuri pe panza expuse in magazin se numara si lucrari prezente in cartile pentru copii ilustrate de Cristina, in publicatii online ori tiparite. Iubirea, motivele botanice si personajele de poveste sunt cateva dintre temele care se regasesc in ilustratiile artistei.
Cei care vor dori sa aduca un suflu nou in propria locuinta, cu un print de arta, ori sa ofere un cadou deosebit persoanei iubite pot comanda printuri ale lucrarilor, in editie limitata, direct in magazinul Flanco Baneasa. Fiecare lucrare este insotita de un QR Code care trimite la website-ul galeriei Colorhood, partenerul Flanco in acest proiect, de unde printurile pot fi comandate online, pe diferite dimensiuni.
Proiectul Poarta catre Arta a fost lansat pe 15 decembrie, cu o expozitie a binecunoscutului artist ilustrator Vali Petridean. Pana pe 28 februarie vizitatorii vor putea admira lucrarile Cristinei Barsony, iar in urmatoarele luni proiectul va continua cu vernisaje ale altor ilustratori si pictori. “Ne bucuram ca putem pune la dispozitia artistilor romani un spatiu alternativ in care sa isi expuna lucrarile, pentru a le aduce mai aproape de publicul iubitor de frumos”, incheie directorul de marketing Flanco.
# # #
Despre Cristina Barsony:
Pasionata de albul infinit al portelanului si de picaturile de turcoaz pe care le asorteaza cu orice ar alege sa ilustreze, Cristina Barsony locuieste si creeaza la Cluj-Napoca. Lucrarile ei in acuarela respira prin motive botanice si personaje inspirate de povestile citite in copilarie. Pentru artista, spatiul alb este intotdeauna o invitatie la coregrafiat pensule si culori pentru ilustratii delicate, cu detalii minutioase. Pe langa cele patru carti pentru copii ilustrate pana acum, Cristina colaboreaza cu publicatii online si print, decoreaza ferestre de librarii, picteaza pereti si mobilier din ceainarii, dar si logo-uri si materiale pentru branduri romanesti.
Despre Flanco:
Flanco este cel mai eficient retailer autohton de produse IT&C, electronice si electrocasnice. Cu un numar de peste 1500 de angajati, compania deţine o retea de 120 magazine, aflate in cele mai importante zone comerciale din 74 de orase. Pentru mai multe informatii, va rugam accesati www.flanco.ro sau pagina de Facebook.
Despre Colorhood:
Cu un portofoliu care a tot crescut in ultimii 4 ani, pana a ajuns sa numere peste 50 de artisti si 500 de ilustratii una si una, Colorhood.com este o galerie care ofera printuri de arta in editii limitate, semnate de artisti romani. Pasionatii de ilustratie si arta contemporana au astfel posibilitatea de a achizitiona lucrari la preturi accesibile si de a-i sustine direct pe artistii pe care-i indragesc. Ilustratiile din gallery shop-ul Colorhood.com sunt imprimate pe hartie fine art textured de 270 g sau pe panza, prin tehnica de imprimare Giclée, iar calitatea pigmentilor asigura o arhivare impecabila a lucrarilor pana la 200 de ani, in conditii optime, ferite de lumina solara directa.

Leave a reply (we review all comments)