BTLT: Pictăm pereți w/ Kitră @ Lente

BTLT: Kitră @ Lente

BTLT: Pictăm pereți w/ Kitră @ Lente

După feeder insider pop-up gallery din septembrie, sâmbătă, 7 Ianuarie, ne-am întors la Lente, acolo unde Kitră și-a extins universul plin de personaje abstracte pe un perete din vechea casă de pe strada Dionisie Lupu.

Pentru a da culoare, formă și personalitate camerei de la Lente, Kitră a realizat un desen remarcabil care a schimbat imediat mood-ul întregii încăperi, aducând la viață pereții prin expresivitatea lucrării sale.

BTLT: Kitră @ Lente

Kitră a sosit din timp pentru a pregăti schițele ce urmau să prindă culoare odată cu lăsarea serii, iar de la 17:00 am intrat în cod galben: o nuanță puternică și-a făcut apariția în camera care părea că abia aștepta un makeover pentru a putea primii oaspeții așa cum se cuvine. În curând roșu, galben și verde se îmbinau într-un proces creativ ce transforma camera chiar sub ochii musafirilor.

BTLT: Kitra @ Lente

BTLT: Kitra @ Lente

”Personajele mele au crescut și cresc singure în continuare, natural. Și am inceput să observ tendința lor spre abstractizare, cred că vor încet-încet să se ascundă. Ajung la anumite forme aproape instinctiv, este un proces pe care nu am cum să-l explic, doar îl simt și-l fac.” – KITRĂ

Cum Lente este un bârlog perfect pentru a scăpa de gerul care a cuprins Bucureștiul zilele acestea, lumea a început să se adune la mese în fața ceaiurilor și ciocolatelor calde, având ca background un perete din ce în ce mai viu și inspirație  pentru o relaxare creativă chiar în centrul orașului. Cei de la Calup au făcut un meniu super drăguț pentru Lente iar noi recomandăm gama interesantă de ceaiuri, în special Sweet November care are tot ce-i trebuie pentru a trece mai ușor prin iarna neobosită de afară: rooibos, hibiscus, măceșe, măr, migdale și scorțișoară.

BTLT: Kitră @ Lente

FEEDER.ro se întâlnește cu Lente pentru a vă propune un proiect de animare a unei case, invitând artiști vizuali să aducă formă, culoare și personalitate camerelor de la Lente. Casa veche din Dionisie Lupu seamănă  este un spațiu clasic, impunător și oarecum distant. Ne-am bucura ca spațiul să-i provoace și să-i stimuleze pe cei pe care i-am invitat la pictat pereți.

Fără reguli sau teme impuse, fiecare cameră va fi transformată de câte un artist dintre cei invitați.

Sufrageria Lente este un spațiu relaxat în care mănânci bine, te joci și îți faci prieteni. Lucrările artiștilor vor încălzi spațiul și atmosfera din Dionisie Lupu 78, inspirând conversații creative, productive și interesante.

Vă invităm la următorul eveniment în care vor picta pereți Ada Mușat și Cutărică, sâmbătă, 28 Ianuarie.
Words by Vlad Dumitrescu
Photography © Alexandra Pandrea

btlt

 

Articolele din seria Pictăm pereți

Pictăm Pereți la Lente

BTLT: Pictăm pereți w/ Kitră @ Lente

Pictăm pereți #1 @ Lente

BTLT: Pictăm pereți #2 cu Ada Mușat și Cutărică @ Lente

Pictăm pereți #2 w/ Ada Mușat & Cutărică @ Lente

BTLT: Pictăm pereți w/ Saddo & Pren @ Lente

Pictăm pereți #3 cu Saddo & Pren @ Lente

BTLT: Pictăm pereți w/ Praf de Cretă @ Lente

Pictăm pereți #4 cu Praf de Cretă @ Lente

BTLT: Pictăm pereți w/ Pisica Pătrată @ Lente

Pictăm pereți #5 w/ Pisica Pătrată @ Lente

BTLT: Pictăm pereți w/ Irlo @ Lente

Pictăm Pereți w/ Irlo @ Lente

Pictăm pereți w/ Livia & Reg @ Lente

Leave a reply (we review all comments)