j'ai mures, gazda pentru ursul feeder
Reading time: 6 minutes

V-am zis că ursului feeder îi place să călătorească, nu? După București și Timișoara, următoarea oprire este la Târgu Mureș, acolo unde recent s-a redeschis cu un vibe fresh noul J’ai Bistrot, fratele mai mare al celui din București. Ursul își selectează atent locurile pe unde poposește așa că ne-a povestit un pic despre J’ai ca să înțelegeți de ce este adăpostul perfect.

Cu ajutorul designerului Mihai Grama, cei de la J’ai s-au hotărât că este vremea pentru o schimbare așa că acum au revenit cu forțe proaspete și haine noi în aceeași casă (mai mare de data aceasta) cu poarta portocalie.

j'ai mures, gazda ursului

Odată ajuns acolo, ursul a fost surprins să dea peste un vechi prieten chiar la bar: peretele din spate este decorat cu un desen realizat de Saddo și în timp ce vă veghează purcelușii zburători, puteți citi în feeder insider booklet #02 un interviu chiar cu artistul. Astfel, barul a devenit punctul de atracție al locului pentru că este cel mai viu punct, rupând tonurile calme de gri și verde olive din restul spațiului.

E şi pasiune, şi job, şi tot. Cam asta e viaţa mea, desenez, pictez, lucrez pentru expoziţii, pictez murale, fac ilustraţii, etc. – feeder insider w/ Saddo

Pentru că ursului îi place și să danseze dar și să stea la povești, cele două zone ale noului J’ai s-au potrivit la perfecție: una cu mese joase în fosta sufragerie a casei unde se crează o atmosferă relaxată și „așezată” și una cu mese standing în noua zonă a casei, alături de bar, unde se poate și dansa ori socializa mai mobil.

feeder insider booklet

Cum s-a simțit ca acasă la J’ai Bistrot în Târgu Mureș, ursul a hotărât să le lase noilor prieteni câteva booklet-uri feeder insider. Și pentru că ei sunt oameni primitori și vor să împartă totul cu voi, le puteți răsfoi cât timp așteptați un cocktail inedit sau un sandwich cald delicios.

Aventurile ursului continuă așa că fiți pe fază pentru a descoperi locuri noi alături de el!

Puteți să vedeți aici o listă cu bârlogurile sale pentru iarnă de până acum unde puteți găsi și noul feeder insider booklet #02.

feeder insider booklet #02  este o publicație independentă care vă provoacă să vă hrăniți curiozitatea despre ilustrație, muzică electronică, design de obiect, sculptură și pictură, împreună cu SaddoPrimărieBrosmindLivia ColojiGus GusKarim RashidTokyotoysIoana SiseaYomsnilJulie MarghilanoThe ModelBorusiadeOlga Ziemskași Roman Tolici, într-o ediție limitată de 500 de exemplare.

Words by Vlad Dumitrescu
Photo by Dorin Bonta (http://www.dorinbonta.ro/)

 

 

2 Comments
  1. […] Târgu Mureș 18 iulie -22:00 – Doar o răsuflare – J’ai Bistrot 25 iulie -22:00 -Turism! – J’ai Bistrot […]

  2. […] Noul J’ai Bistrot din Tg-Mureș, gazdă pentru ursul feeder […]

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2004 - 2019 feeder.ro

CONTACT US

Send us an email and we'll get back to you, asap. Thank you! ⭐️

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account