feeder insider #02 booklet

feeder insider booklet 02

feeder insider booklet #02 – o revistă locală cu perspectivă internațională

București este un oraș vibrant, surprinzător, plin de contradicții, în continuă schimbare și înnoire – iar feeder.ro știe cum să navigheze prin jungla urbană.

Din dorința de a conecta scena creativă locală cu cea internațională și de a extinde dialogul dintre publicul român și artiștii momentului, începând din martie 2014, feeder a lansat rubrica săptămânală de interviuri insider, în care investighează cu debutanți și veterani deopotrivă concepte de motivație, procese și percepție în artă. 2 ani mai târziu, site-ul numără aproape 100 de conversații pătrunzătoare în jurul peisajului artistic contemporan, iar 14 dintre acestea au fost selectate pentru a doua ediție a booklet-ului feeder insider, publicația aniversară ce marchează momentele-cheie în explorarea universului exterior muzicii și artelor vizuale.

 

feeder insider booklet Ioana Sisea

Ioana Sisea

feeder insider booklet #02  este o publicație independentă care vă provoacă să vă hrăniți curiozitatea despre ilustrație, muzică electronică, design de obiect, sculptură și pictură, împreună cu SaddoPrimărieBrosmindLivia ColojiGus GusKarim RashidTokyotoysIoana SiseaYomsnilJulie MarghilanoThe ModelBorusiadeOlga Ziemskași Roman Tolici, într-o ediție limitată de 500 de exemplare.

 

feeder insider booklet Karim Rashid

 Karim Rashid

După un preview la Romanian Design Week, booklet-ul a făcut parte din expoziția feeder insider pop-up gallery la Kube Musette – ediția 1, la Palatul Universul – ediția 2 și la Lente Lupu – ediția 3.

 

feeder insider booklet Olga Ziemska

Olga Ziemska

 

Îmbinând structura fixă a insiderelor cu diversitatea vizuală necesară pentru a sublinia mediul de exprimare ales de fiecare artist, booklet-ul generează un spațiu de lectură aparte și o experiență captivantă pentru cititor. Selecția artiștilor prezentați activează domenii precum ilustrația, muzica electronica, designul de obiect, environment art, sculptura și pictura.

 

feeder insider booklet Roman Tolici

Roman Tolici

 

feeder este “agenţia de ştiri a naţiunii alternative”, un site ce publică ştiri şi articole din zona urbană, evenimente alternative, muzică, artă contemporană, advertising, design și tehnologie. În cei 12 ani în care a alimentat curiozitatea a peste 2,2 milioane de cititori, platforma a coagulat o comunitate online de influencers și de entuziaști, dj și promoteri de evenimente, alături de artiști vizuali și, în general, persoane-reper care au marcat și dezvoltă constant imaginea Bucureștiului. Recenzii, liste, topuri, interviuri, mixuri și articole informative trasează harta virtuală extinsă a culturii locale și invită la explorarea plurivalentă a orașului.

 

feeder insider booklet Yomsnil

Yomsnil

 

Credite:
Producție: Save or Cancel
Editori: Violeta Năzare, Alexandru Bogdan Pribu, Amanda Kaiser, Cristina Popa
Concept și layout: Cristina Popa, Andrei Racovițan
Ilustrații: Tokyotoys
DTP: Cristiana Costin
Fotografii: VJ VLC, Kundalini, Corrado Camerani, Ari Magg
Print: Blitz Print

 

feeder insider booklet Thank you

 

 

 

Iată lista cu bârlogurile în care puteți răsfoi feeder insider booklet #02, într-o ambianță perfectă.

Dacă îți dorești un exemplar, ursul feeder are o rezervă ascunsă, dar nu pentru mult timp. Mai sunt 300 de exemplare din 500.

 

 

P.S. – Aici găsești prima ediție feeder insider booklet #01

feeder insider bear

Leave a reply (we review all comments)