Bârlogurile ursului feeder în perioada iernii

bârloguri pentru urs

Astăzi ne-am trezit cu o ninsoare timidă care anunță iarna din ce în ce mai apropiată iar ursul feeder caută adăpost pentru perioada rece. Câteva locuri din București au sărit în ajutor și cum niciun gest frumos nu rămâne nerecompensat, ursul aduce cu el în bârlogurile sale din iarnă noul număr feeder insider booklet.

Astăzi, seria de interviuri feeder insider cuprinde 100 de conversații cu nume noi și cunoscute deopotrivă, iar 14 dintre acestea au fost selectate pentru a compune numărul din 2016.

feeder insider booklet

feeder insider booklet #02  este o publicație independentă care vă provoacă să vă hrăniți curiozitatea despre ilustrație, muzică electronică, design de obiect, sculptură și pictură, împreună cu SaddoPrimărieBrosmindLivia ColojiGus GusKarim RashidTokyotoysIoana SiseaYomsnilJulie MarghilanoThe ModelBorusiadeOlga Ziemskași Roman Tolici, într-o ediție limitată de 500 de exemplare.

Iată locurile în care vă puteți întâlni, începând de săptămâna viitoare, cu ursul feeder și feeder insider booklet #02.

bârloguri pentru ursul feeder

MODELiER

La Modelier ne întoarcem mereu cu plăcere și nu suntem singurii: voi i-ați votat ca fiind cel mai bun loc de luat masa în București. De acum încolo, în timp ce așteptați mâncarea, puteți răsfoi feeder insider booklet pentru a vă potoli foamea de informații.

Str Duzilor, nr 12
www.modelier.ro

Bârloguri pentru ursul feeder

Balamuc / loc de joacă ș-altele

Pentru că îi place să călătorească, ursul ajunge și la Timișoara iar Balamuc îi va servi ca loc de joacă și adăpost. Livia Coloji, Răzvan Cornici și Ana Kun sunt artiștii cumsecade de la balamuc iar printre ilustrații și desene, veți putea găsi și feeder insider booklet #02.

 Str 9 Mai, nr 1 – Timișoara
facebook.com/balamuc.locdejoaca

 

simbio catalin georgescu

Simbio

Ursul ține cont de recomandările voastre și face un popas și la Simbio. Puteți citi interviuri cu artiști români și internaționali în timp ce așteptați o masă delicioasă.

Str Negustori, nr 26
www.simbiokb.ro

 

J'ai Bistrot

J’ai Bistrot

J’ai Bistrot este spațiul ideal pentru a te relaxa și a comunica cu ceilalți, iar pentru a descoperi subiecte noi și interesante de conversație, în curând puteți răsfoi feeder insider booklet #02.

Str Calea Griviței, nr 55
www.facebook.com/JaiBistrot

 Been there, liked that: Frudisiac

Frudisiac

La Frudisiac ne-a plăcut de fiecare dată și locul face parte din cele 15 alternative la localurile din centru. Ceaiurile aduse din Danemarca de la Nute Organic și design-ul nordic sunt pe placul ursului feeder așa că a lăsat câteva booklet-uri și aici.

Intrarea Bitolia, nr 4
www.facebook.com/frudisiac

 

Lente

Sufrageria Lente este un loc în care revenim constant și întotdeauna găsim un loc în care mâncarea bună se întâlnește cu sentimentul de intimitate al unei case. Astfel că ursul se simte în largul lui aici și v-a pregătit câteva booklet-uri pentru citit.

Str Dionisie Lupu, nr 78
https://www.facebook.com/lente.lupu

bărloguri pentru ursul feeder

Burger Van Bistro

Ursul este întotdeauna pofticios și nimeni nu poate rezista unui burger la momentul potrivit. Așa că s-a oprit și la Burger Van pentru a se hrăni și a lăsat pentru voi booklet-uri pentru a le parcurge cât așteptați comanda.

Str George Vraca, nr 4
www.facebook.com/burgervanbistro

barlogurile ursului

Anthony Frost English Bookshop

Vremea friguroasă e numai bună pentru stat la căldură și citit iar exact acesta este și planul ursului la Anthony Frost, librăria engleză din centrul Bucureștiului. A adus cu el și booklet-uri pentru a împărți și cu alții.

Calea Victoriei, nr 45
anthonyfrost.ro

 

Dizainăr

În laboratorul Dizainăr ursul își găsește locul perfect, alături de produse realizate cu atenție de designeri români, într-un spațiu perfect pentru o conversație relaxată.

Str Puțul cu Plopi, nr 17
Dizainăr.ro

 

Bloom Specialty Coffee

 

Bloom Specialty Coffee

Situat într-una dintre cele mai drăguțe clădiri din București, Bloom Specialty Coffee este unde spațiu vesel, luminos, care aduce o infuzie de energie atât prin designul minimalist cât și prin sortimentele de cafea, mereu noi. Cât timp Cosmin și colegii săi transformă cafeaua ta într-o experiență senzorială, poți citi interviurile feeder.

George Vraca, nr. 7
https://www.facebook.com/bloomspecialtycoffee

Gram Bistro

Gram Bistro

Adesea ursul feeder ajunge în locuri super drăguțe, iar printre ultimele descoperiri, despre care urmează să vă povestim mai multe în curând este Gram Bistro. Un loc în care s-a depus multă pasiune în design, mobilitate și tehnologie pentru a realiza o atmosferă prietenoasă, confortabilă și relaxantă.

Bulevardul Nicolae Titulescu, nr. 4-8
https://www.facebook.com/grambistro

 

j'ai bistrot targul mures

J’ai Bistrot

După București și Timișoara, următoarea oprire este la Târgu Mureș, acolo unde recent s-a redeschis cu un vibe fresh noul J’ai Bistrot, fratele mai mare al celui din București.

Piaţa Mărăşeşti, nr 6 – Targu Mures
https://www.facebook.com/JaiBistrot

Bernschutz & Co Tea

Cafeaua și ceaiul de la Bernschutz & Co au fost exact ce îi trebuia ursului pentru a se încălzi și pentru că a rămas recunoscător, a lăsat și câteva booklet-uri gata de răsfoit de oaspeții locului.
http://www.bernschutz.com
Librairie Kyralina
Mare fan al literaturii franceze, ursul feeder a trecut și pe la librăria franceză Kyralina din București și a lăsat și câteva booklet-uri.
http://kyralina.ro
barloguri urs
Cărturești
Ursului feeder s-a dat și în Caruselul Cărturești și a trecut și la sediul Cărturești Verona și în ambele locații a lăsat pentru voi câteva booklet-uri.
http://carturesti.ro

 

Words by Vlad Dumitrescu
Photos by: VJ VLC, Anthony Frost, J’ai Bistrot, Simbio, Balamuc, Modelier, Bloom, Gram, Tudor Alexandru

 

 

feeder insider booklet Ioana Siseafeeder insider booklet Karim Rashidfeeder insider booklet Olga Ziemskafeeder insider booklet Roman Tolicifeeder insider booklet Yomsnil

Credite:
Producție: Save or Cancel
Editori: Violeta Năzare, Alexandru Bogdan Pribu, Amanda Kaiser, Cristina Popa
Concept și layout: Cristina Popa, Andrei Racovițan
Ilustrații: Tokyotoys
DTP: Cristiana Costin
Fotografii: VJ VLC, Kundalini, Corrado Camerani, Ari Magg
Print: Blitz Print

 

insider-signature

Leave a reply (we review all comments)