BTLT: Local Goddesses prezintă: “Impresii de vacanță” @ CAV

  • by
Local Goddesses prezintă: "Impresii de vacanță"

BTLT: Local Goddesses prezintă: “Impresii de vacanță” @ CAV

Local Goddesses: Grupul Local Goddesses s-a format la începutul lui 2015, în timpul unor workshop-uri de performance petrecute la spațiul Platforma din Bucuresti, dar și în urma altor colaborări pe parcurs și afinităților de gândire. Sunt un grup de femei, interdisciplinar, interesat de realizarea unui sistem de sprijin reciproc și de lucru pornind de la experiența personală, cu fundamente feministe.

Într-o marți, 25 octombrie 2016, a avut vernisajul expoziției “Impresii de vacanță” la Centrul Artelor Vizuale Multimedia. Din cadrul Local Goddesses participă: Alexandra, Claudia cea Minunată, Doamna Dia, Gabriela, Ileana, Kiki, Ramona, Roberta, Simona, Simina, Valentina. Cu „Impresii de vacanță”, Local Goddesses încep, la CAV Multimedia Center, un program de durată, dedicat exclusiv artei multimedia și performance-ului realizat de femei.

Pentru “Impresii de vacanță” au pregătit o instalație colaborativă și filme realizate pe muntele Olimp, unde au fost toate în această vară la un schimb de experiență și desigur, într-o rezidență artistică.

Expoziția poate fi vizitată până pe data de 26 Noiembrie 2016 și deasemenea vă invităm să revedeți reportajul despre un alt eveniment Local Goddesses: Moving Heads.

VJ VLC

Leave a reply (we review all comments)