10 produse interesante ale designerilor români

  • by
10 produse designeri români

Noi ne-am bucurat de creativitatea designerilor români la cele două feeder insider pop-up galleries dar și la Palatul Universul în cadrul evenimentelor de la Teatrul de vară Capitol așa că ne-am gândit să facem o listă cu 10 dintre cele mai interesante produse românești de design. 

10 obiecte de la Dizainar

Banco Quinque

Banco Quinque este o bancă realizată din 3 secțiuni ale aceluiași trunchi de stejar iar geometria și design-ul scot în evidență textura și culoarea. Piesele pot fi folosite ca elemente pentru a construi un interior cald.

Preț: 6.300 lei
Designer: Ciprian Manda, Silva Artis

 

10 obiecte Dizainăr

Light Tale

Inspirat de o serie de forme și structuri, dar mai ales de tipul de moară de vânt, Light Tale este o lampă de podea, în care bunul simț al echilibrului și proporția lucrează împreună.

Preț: 2.250 lei
Designer: , Ubikubi.

 

10 produse de design românești

Flying Saucers

“Utilitatea este foarte importantă pentru mine, dar […] și în cazul Flying Saucers, eu am încercat să rezolv o problemă, deși în final proiectul are valențe emoționale mai puternice decât practice.” – feeder insider w/ Dragoș Motică

Preț: 31 Euro
Designer: Dragoș Motică, Ubikubi.

 

mtp6541-1600x1060

Fence Bench

Fence bench este un mobilier de grădină pentru spaţii private sau publice. Obiectele sunt realizate constatând că în spaţiul public există nevoia de a limita spaţiile pietonale de cele plantate.

Preț: 3.012 lei
Designer: Oana Coarfă

 

10 obiecte de design românesc

Scaun ‘2Seat’

2SEAT este un proiect de scaun cu “2 feţe”, un obiect care printr-o simplă răsturnare se transformă într-un ,,low chair” şi invers.

Preț: 4.370 lei
Designer: 201 Design Studio (Ene Mira & Stănciulescu Codrin)

 

front-picture4

Albe – Kitchen Containers Set

Un set de bucătărie inspirat de ciupercile comestibile găsite în pădurile din România. Culesul ciupercilor după o zi de vară ploioasă este un obicei vechi în zonele rurale. Pot fi stocate în set ingrediente de texturi și densități variate și acestea vor fi menținute fresh și în siguranță pentru o perioadă lungă de timp.

Preț: între 22 și 33 de Euro
Designer: Dragoș Motică, Ubikubi 

 

n lamp rizi efden

Lampa suspendată N

“Lampa suspendată N, de la natural, face parte din colecția dedicată proiectului Efden, prototipul de casă intelegentă care a reprezentat România la concursul internațional Solar Decathlon 2014. Designul lampii a integrat valorile proiectului Efden: materiale naturale, sustenabilitate, puritate. Pornind de la aceste principii, am creat un obiect inspirat din ustensile și instrumente tradiționale din lemn.” – Rizi

Preț: 960 lei
Designer: Rizi Design / citește feeder insider w/ Rizi 

Pink & White Madalina Teler

Pink & White

Pink & White este un set de pahare ceramice vopsite și glazurate cu produse non-toxice.

Preț: 100 lei
Designer: Mădălina Teler

 

 

10 produse de design românesc

Marco Bar

Marco Bar are o bază puternică de 4 picioare și este un obiect light și ușor de manevrat. Scaunele Marco Bar ocupă puțin spațiu și poate folosit în feluri diverse atât în spații private cât și publice. Este potrivit pentru baruri sau mese înalte.

Preț: 228 Euro
Designer: Dragoș Motică, Ubikubi.

10 produse de design românesc

Make-Up Șevalet + taburet

Masă de machiaj cu depozitare, în formă de șevalet + taburet din stejar masiv lăcuit și fag masiv vopsit alb. Cu un aer feminin și elegant, Make Up Șevaletul oferă femeilor un spațiu unic în cadrul cotidian.

Preț: 4.200 Lei
Designer: Alina Ilie, Eduard Spiridon

Vouă ce produse ale designerilor români v-au atras atenția în acest an?

Words by Vlad Dumitrescu
Photos by Dizainăr, Ubikubi
lists-signature-1

 

Leave a reply (we review all comments)