Spectacolul [Fragil] de Cosmin Manolescu in turneu la Brasov, Sibiu, Bucuresti

  • by
Spectacolul [Fragil] de Cosmin Manolescu in turneu la Brasov, Sibiu, Bucuresti

Spectacolul [Fragil], in directia artistica a lui Cosmin Manolescu si realizat si interpretat in colaborare cu Giselda Ranieri (Italia) si Tanja Andreeva (Norvegia), revine in turneu national, avand reprezentatii la Brasov – 8 si 9 octombrie, Sibiu – 12 octombrie si Bucuresti – 16 octombrie. Turneul este organizat de Fundatia Gabriela Tudor, iar spectacolele de la Brasov sunt prezentate in parteneriat cu Asociatia KunSTadt in cadrul „neoteric # zilele dansului contemporan 2016”.

Printr-o incursiune experientiala care alterneaza diverse planuri si distante intre artisti si spectatori, piesa [Fragil] invita publicul sa patrunda intr-un univers care dezvaluie fragilitatea si vulnerabilitatea vietii noastre cotidiene. [Fragil] este deopotriva un spectacol de dans, un joc performativ, o instalatie coregrafica, o petrecere sau pur si simplu o experienta care lucreaza cu multiplicitatea identitatilor noastre. Piesa contine interactiune cu publicul si este recomandata spectatorilor cu varsta peste 20 ani.

 [Fragil] a avut premiera in iunie 2015 in cadrul unui turneu international care a cuprins 8 spectacole la Luxemburg, Cluj, Bucuresti si Riga. Reprezentatiile din 2016 includ formatul special pentru locatie neconventionala, secreta, la care participarea se face exclusiv pe baza de rezervare la adresa fragile@e-motional.eu, iar la Brasov si partea a doua a spectacolului, interconectata cu prima, gazduita de Centrul Cultural Reduta. Spectatorii cu rezervari confirmate vor primi adresa locatiei de spectacol cu cateva zile inainte de reprezentatia din orasul lor. Accesul la partea a doua a spectacolului la Brasov se face pe baza de bilet pus in vanzare de Centrul Cultural Reduta.

Spectacolele sunt parte a platformei mobile ZonaD, componenta turneu Paradis Serial, organizat de Fundatia Gabriela Tudor in 2016 in parteneriat cu Asociatia KunSTadt si Centrul Cultural Reduta, Brasov, si Asociatia Clubul de Dans Sportiv Dance Motion Sibiu / Fantasy Dance Club.

Proiect cultural co-finantat de Administratia Fondului Cultural National. Proiectul nu reprezinta in mod necesar pozitia Administratiei Fondului Cultural National. AFCN nu este responsabila de continutul proiectului sau de modul in care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt in intregime responsabilitatea beneficiarului finantarii.

Leave a reply (we review all comments)